- Apple Watch
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Arról van szó, hogy a TU106 az a Turing generáción belül a tier 3-as GPU és ez jelenleg 600-700€.
Ez a GP106 (GTX-1060) utódja.Ferminél meg Keplernél a tier 1 került ennyibe, azaz GTX-580, GTX-780Ti. Abszolút nem normális ami van.
Egy tier 3-as GPU, 8GB GDDR6-al nem szabadna, hogy két PS4 Pro árába kerüljön, erre gondoltam.
Nem kell egyből az embernek esni egyébként...Semmiféle bekötésre nem gondoltam, én a GPU-k tier besorolásáról beszélek.
-
cyberkind
félisten
Nem, nem tudnám, de nem is arra gondoltam mert nem ez a lényeges hanem az árazás, de oké, te nézd így.
(#35785) lezso6
Nem e penis, de azért az, hogy több mint 400k-ért se kapja meg az ember az aktuális szériából a teljes értékű kártyát, az egy hatalmas vicc minden tekintetben.(#35787) b.
Régóta így nézem a vga-kat, de most az árazás miatt elérte azt a szintet ez a dolog nálam, hogy nem tudom figyelen kívül hagyni, amit pedig írsz, hogy gyorsabb a 1080-nál, az egy teljesen rendben lévő általános dolog amit illik hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest