- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atok666 #28289 üzenetére
nem. a konzolok bottleneckei mások. kizárólag a kirajzolás szempontjából (trolloknak: amikor azt írtam, hogy a kizárólag a kirajzolás szempontjából, akkor azt is értettem, hogy kizárólag a kirajzolás szempontjából, ennek megfelelően azt is gondoltam, hogy kizárólag a kirajzolás szempontjából): képes lenne részletesebb modelleket is használni, de kevés shader van benne (az xoneban 768, a ps4ben 1152, a multiplatform címeknél a kevesebbre fejlesztenek, így a ps4nél meg örülnek, hogy gyorsabban fut), ergo felesleges (és végeredményben nagyon kínos) olyan modelleket használni, amelyekre az effektek kiszámítása meghaladja a készülék erejét.
a különbséget a shadinges és shading nélküli képen inkább szemléltetném (általános érvényű, nem ogl specifikus):
a pc, ahol ilyen 2-3-4ezres shaderű vga-k mászkálnak, ráadásul jellemzően magasabb órajeleken, mint a konzolokon, tud mit kezdeni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Eladó: GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 (GV-N4060EAGLE OC-8GD)
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest