- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ha a játék választásnál pusztán technológiai szempontok döntenek, akkor ezzel megint mi olvasók vagyunk pofán köpve. Ha technológiai blablát akarok olvasni elolvasom a hszeid, nekem az bőven elég, de ha egy videokártya teszt érdekel, akkor olyat akarok olvasni, amiben számomra(és a többség számára) érdekelt játékok vannak. Nem értem miért nem lehet külön választani ezt a két dolgot. Most gondolom jön a válasz, hogy kismillió teszt van a neten olvassam azokat....
-
Szerintem elsősorban a játékok népszerűsége alapján kellene a tesztbe besorolni őket (hogy aktuálisan mennyien játszanak még vele az adott időpontban), és maximum másodlagos szempont a technoblabla.
Egyrészt, a legtöbb singleplayer játék már 3-6 hónappal a megjelenés után se érdekel senkit, szemben egy onlinera kihegyezett valamivel, amivel évek után is sokan játszanak.
De azt minimum óriási hibának tartom, ha kivesztek egy népszerű online játékot csak azért, mert régi, vagy mert technikailag nem olyan mint az AMD vágyálmai...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest