Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
A billentyűzeted elkopott az előző - sztem fölösleges - díszkörökben, és láthatóan nem volt könnyű eljutni eddig a mondatig. De mivel annyira ismerlek már nem lepődtem meg, csak sztem még Zorel PH!órumtárs nem "beszélgetett" veled.
Beleolvasva a topikba, többnyire itt is ez megy: az enyém jobb... nem, az enyém... sztem pedig ez jobb... stb.
Ezt csak azért írtam le, mert ha vki tényleg kíváncsi az miért nem korrekt, hiteles adatokra épülő összehasonlításokat tesz? Enélkül a topik címéhez hozzá kell ígyni, hogy ... oltogatós topik. Azonos teljesítménykategóriájú termékeket boti br árukkal, teljesítmény / teszt adatokat összehasonlítva ugye, mellőzve a fölösleges technoblablát és csak a látható valóságot értékelve tehát korrekt módon kell összehasonlítani. Azt itt hadd jegyzem meg, hogy a vörös oldal képviselőinek a zászlólengetéshez nem ártana kipróbálni azt a rondazöldet is.Ti. a légből kapott, esetleg fals infókon és tesztadatokot alapuló vélemények nem érnek sokat, márpedig felhasználói tapasztalat nélkül (esetleg nem is elfogulatlanul) érvelvi vmi mellett és erről vitatkozni és/vagy győzködni bárkit...
Hozzáteszem, és vice versa érvényes!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó egy Asus Tuf Rtx 3070 Gaming OC 8GB videokártya
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest