Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Új funkciókat kapott a Pixel Watch 4
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bratilla95
tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Értem én a véleményed/álláspontod de, nekem a driver gondok pont fordítva voltak. Pont ezért cseréltem a gtx 960-ast r9 280x-re. Ezek után megszűnt minden random driver leállás. Játékok terén meg észrevehető előrelépés volt. Én 1 előnyt látok jelenlegi Nv kártyákon az pedig a fogyasztás, aminek tényleges előnye CSAK m-atx és itx gépeknél van. Jelenleg is AMD R9 390-es van a gépemben jobb választásnak tűnt mint gtx 970. Későbbi összehasonlítás haverom gépével is engem igazolt.
Tény hogy nem állnak jól, de inkább annak a hibája, hogy a konkurens gyártó direkt erőlteti a saját effektjeit a játékokba, ami mindenhol rontja a teljesítményt, de amd-n még jobban.
Pl.: a hair works a witcher-ben ha nem x64-es tess lenne akkor náluk sem kéne egy gtx 980 a max grafikához 60 fps-el elég lenne egy 970. De itt a lényeg, hogy minél drágább kártyát vegyél, lehetőleg tőlük..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Update 12.13. 15:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest