- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Persze, hogy nem, mert amikor beharangozták a Mantle-t, akkor nem arról volt szó, hogy a 290X+valami AMD APU-val(amit egyébként a világon nem használ senki) mekkora gyorsulás lesz. Hanem arról volt szó, hogy ezáltal az API által a GPU-k nem 60%-ban lesznek kihasználva, hanem 90-ben. Arról nem beszélt senki, hogy lényegében a processzortól veszi át a feladatokat, tehát egy közepes i5 proci esetén teljesítményben már alig van látszata....
Persze még mindig azt mondom, hogy az irány jó, kell is ez, idő is kell neki, csak nem kellett volna az elején nagyokat ígérgetni....
-
daveoff
veterán
Minimum FPS-ben tényleg sokat hozott, de ez kizárólag AMD-re igaz. NV-val DX alatt is rendben van a min FPS, érdekes módon oda nem kell Mantle.....
(#3522) HSM: Szerintem is durva előrelépés volt. Akár FPS-ben, akár más, nehezbben mérhető paraméterekben. Vagy éppen nem mérhető paraméterekben........!
-
daveoff
veterán
Most volt egy hír, hogy a DX12-nél több kártya esetén már nem kell tükrózni a VRAM-ot, hanem ténylegesen ki fogja használni az összes rendelkezésre álló memóriát. Ezek alapján kétlem, hogy nem kap CF/SLI támogadást, ez az elmélet is megdőlni látszik...
A monitorokra visszatérve, már lehet kapni 144Hz-es IPS G-Sync monitort, A-Sync még mindig sehol. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy az ilyen paraméterekkel rendelkező A-Sync monitorok se lesznek 200$-al olcsóbbak.....
(#3459) Abu85: Rendben, reméljük így is lesz....
-
daveoff
veterán
Mantlenak lőttek a DX12-vel, A-Sync monitort nem kapsz sehol, Trueaudioról semmi hír a bejelentés óta. Most akkor ezeknek hol a gyakorlati haszna? Abba szerintem most ne menjünk bele, hogy milyen párhuzam van a Mantle, és a DX12 között, mert annak ehhez semmi köze. Jó az AMD magában is, ezt nem vitatom, de nem ezektől a dolgoktól, mert ezeknek a fejlesztéseknek jelenleg(1,5 év elteltével) nem sok hasznát látom, ezek miatt most már biztos nem vennék AMD-t.
-
daveoff
veterán
válasz
Casanova* #3436 üzenetére
Erről sajnos nem tudok semmilyen adatot, de ha megnéznénk a 290x megjelenése utáni pár hónapot, akkor szerintem töredéke lenne ennek a számnak. Hogy ebből mennyi 290x-et vittek vissza? Jó kérdés, szerintem sokat a BS probléma miatt.....
Szerintem döbbenetes mennyiségben fogy a 970, tarol az NV ezzel a kártyával....
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi #3427 üzenetére
Iponban 700db 970-et adtak el eddig, ebből eddig 2db-ot vittek vissza a mem sávszél probléma miatt, vagyis a téves specifikációk miatt. Ez friss infó, tegnap vitte vissza haver, innen tudom, Ő volt a 2. Egyébként neki azt mondák, hogy visszaküldik a beszállítónak, és vissza fogja kapni a pénzét.
-
daveoff
veterán
Ennek az összehasonlításnak akkor sincs értelme, ezt Te is tudod. Akkor ennyi erővel majd 1-1,5 év múlva térjünk vissza erre, és a 980 akkori árát hasonlítsuk a 290x jelenlegi árához....
1 év van köztük, így az árakat nincs értelme összehasonlítani....még! Ha az AMD valóban arra készül, hogy a 380x egy átnevezett 290x lesz, és a 980 ellen megy....na akkor kíváncsi leszek az árakra. -
daveoff
veterán
Miért a 290X-nek mennyi is volt a kezdő ára? Nem gondolod, hogy azért mert nincs vetélytárs majd olcsóbban adják, mint szokták a csúcskártyákat megjelenéskor. Én 180-ért vettem a custom 980-at, és 160-ért a 95°C-os ref 290X-et(mert hónapokig nem volt más) megjelenéskor, ég és föld, amit kaptam a pénzemért.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi #3287 üzenetére
Igen, sajnos az ASUS-nál egyre több a marketing maszlag, közben a minőség meg egyre kevesebb hangsúlyt kap. Szerintem a Giga mellett az MSI is egyre jobb a Gaming szériás lapjaival/kártyáival.
-
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Akkor kijavítom magam, nem az AMD-nek fekszik, hanem nincs optimalizálva NV-re! Egyébként nem értem ezt, ha NV-s a játék, akkor miért nem volt pénzük optimalizálni? Azért mert nem kritikus a Kepler/Maxwell? Ha optimalizálnának, akkor kb mennyit gyorsulna a játék ezeken az architektúrákon?
-
daveoff
veterán
válasz
hugo chávez #3140 üzenetére
Szerintem se rosszak az AMD kártyái, de most nekem a Maxwell, és maga az NV sokkal jobban bejön. Ezelőtt csak AMD kártyáim voltak, ez az első NV karim, egy MSI 980 Gaming személyében (pár hétig volt egy 780Ti-m), de ennyire elégedett még nem voltam VGA-val. Persze ennek ára van, nem is kevés, de megjelenéskor az AMD csúcskártyák sem sokkal olcsóbbak. A lényeg, hogy most nekem jobban bejön az NV, de ez még változhat. Nekem AMD-nél az üres ígéretekből lett elegem, NV lehet, hogy butább, nem annyira innovatív, talán kicsit drágább, de azonnal megkapod, amiért fizettél, és a driveres háttér tényleg jobb, ez nem kérdés, sokkal jobban optimalizálnak a játékokra.
-
daveoff
veterán
válasz
hugo chávez #3105 üzenetére
Jogos, és köszönjük is az AMD-nek, hogy elintézte nekünk a DX12-őt. Csak megint a szokásos történet, AMD kitapossa az ösvényt, NV meg szépen átsétál rajta, és belenyúl a tutiba. Végül is, ha az AMD-nek ez a küldetése, hogy jótékonysági egyletként még az NV-nek is a kezére játszik, tőlem legyen. Csak így aztán végképp nincs értelme AMD kártyát venni.
-
daveoff
veterán
Ez meg egy 980, DX11-el........!!!!
De most már az is kiderült, hogy nem ér semmit ez a teszt, pedig eddig ez volt a nagy Mantle bizonyíték.
===========================================================
Oxide Games
Star Swarm Stress Test - ©2013
C:\Users\Dávid\Documents\Star Swarm\Output_15_02_07_0822.txt
Version 1.10
02/07/2015 08:22
============================================================= Hardware Configuration =================================
GPU: NVIDIA GeForce GTX 980
CPU: GenuineIntel
Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz
Physical Cores: 4
Logical Cores: 8
Physical Memory: 17109540864
Allocatable Memory: 140737488224256
============================================================= Configuration ==========================================
API: DirectX
Scenario: ScenarioFollow.csv
User Input: Disabled
Resolution: 1920x1080
Fullscreen: True
GameCore Update: 16.6 ms
Bloom Quality: High
PointLight Quality: High
ToneCurve Quality: High
Glare Overdraw: 16
Shading Samples: 64
Shade Quality: Mid
Deferred Contexts (D3D11): Disabled
Small Batch Optimized (Mantle): Enabled
Temporal AA Duration: 16
Temporal AA Time Slice: 2
Detailed Frame Info: Off
============================================================= Results ================================================
Test Duration: 360 Seconds
Total Frames: 33233Average FPS: 92.31
Average Unit Count: 4770
Maximum Unit Count: 5972
Average Batches/MS: 1420.44
Maximum Batches/MS: 5914.99
Average Batch Count: 16669
Maximum Batch Count: 135445
===========================================================(#3051) hugo chávez: Ez az UP TO 45% a BF4-re vonatkozott, csak azt elfelejtették hozzáraknu, hogy ez egy APU, és egy 290X társaságában jött össze nekik. Abu is leírta, hogy a DX12 megjelenésével nem ajánlott a Mantle használata, akkor szerinted nem veszíti el a létjogosultságát?
-
daveoff
veterán
Azt szerintem elkönyvelhetjük, hogy a Mantle 1000%, hogy elveszti a létjogosultságát, úgyhogy ennyit a AMD nagy jövő képéről. Nálam ez a Mantle térítés verte ki a biztosítékot, akkor kezdett egyre ellenszenvesebb lenni az AMD. Up to 45% Faster......LOL
A 980-al egy messze kiegyensúlyozottabb kártyát kaptam, mint a 290X, minden téren. Mindkettőt megjelenéskor vettem, a ref 290X ~160k volt, a custom(MSI Gaming) 980 pedig ~180k, nekem a 20k különbség bőven megéri azt, hogy nincs semmilyen téren szenvedés a kártyával. Nincs semmi humbuk, meg majd egyszer jó lesz, hanem csak egyszerűen hozza amit kell, és ennyi.....
-
daveoff
veterán
Ez a buta Maxwell mikre nem képes......
The DirectX 12 Performance Preview: AMD, NVIDIA, & Star Swarm -
daveoff
veterán
Igen a program oldali javításra gondoltam, és szinte kézen fekvő volt, hogy a DX11 a ludas az egészben. Tényleg nagyon kell már az áttörés ezen a területen, remélem hamarosan érezhetünk mi is ebből valamit.
(#2970) Habugi: De, az 1. mag terhelését mutatja, sajnos AB nem tudja a total CPU usage-t mutatni, ahhoz HWinfo kellene, de azzal nincs most kedvem szórakozni. Annyit tudok csinálni, hogy kiíratom vele az összes magot.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #2926 üzenetére
Ez a három kártya (970/780Ti/290X) jelenleg fej-fej mellett halad, néhány százalék eltérés van köztük, tényleg csak az ár lehet a döntő tényező, illetve egyéb extrák, amik vagy vannak, vagy nincsenek. Mondjuk ezek közül talán tényleg a 290X a legjobb választás, csak abból jól meg kell gondolni melyik típust választja az ember. De 970 hozza a 290X szintet szerintem, pár játékban van leheletnyi lemaradás, de olcsóbb, és halkabb/hűvösebb(sokkal), igaz csak 3,5Gb VRAM van rajta....
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #2917 üzenetére
AMD and Nvidia's 2014 driver progress
Ennyit a gyorsulás-lassulásról...Én is azt hittem, hogy fordult a helyzet a 290X, és a 780Ti között, de ha végignézed a teszteket, akkor még mindig az a szitu, hogy a játékokban ide-oda pofozzák egymást. Egyébként egy-két új címben valóban jobb a 290X, mint a 780Ti, tavaly nem nagyon találtunk ilyen játékot.
-
daveoff
veterán
És Te mégis honnan tudod, hogy a jövőben hogy fog teljesíteni egy Maxwell, vagy egy Hawaii? Honnan a fenéből tudod, hogy melyik fog jobban teljesíteni? Egyébként is, nekem nem olyan videokártya kell, ami majd egyszer lehet - vagy mégse, vagy igen, nem tudom - , hogy jobb lesz. Szerintem felső kategóriában mindenki olyan kártyát vesz, ami éppen a legmegfelelőbb az adott játékokhoz.
-
daveoff
veterán
Várjunk, igaza van, vagy nincs igaza? Persze, hogy igaza van! Számít bármit is a 256bit, vagy a szerintetek lebutított GPU........kurvára nem, mert még így is határozottan gyorsabb mindennél. Számít valamit a fogyasztás.......nagyon is, sokkal hűvösebb, hatékonyabb működést eredményez, mindamellett, hogy kevesebbet fogyaszt! Szerintem ez nem trollkodás, ezek a tények.
És akkor kilyukadtunk megint egy olyan témához, amit nincs értelme folytatni......
-
daveoff
veterán
Úgy lesz megbízható, hogy a min/max fps pillanatnyi állapotok, az avg meg átlag, bent a nevében. Van egy scene váltás a tesztben, ahol szinte minden kártyával beesik az fps azonos mértékben. Az avg fps, és a bench is teljesen korrekt képet mutat, minden kártyámmal lefuttattam, nem egyszer.
Zöldnek kicsit jobban fekszik ez a teszt, szerintem....
-
daveoff
veterán
Én azért nem szoktam "kifullozni", mert mindenki alapon mér(másfelől bonyolult mindenkinek elmagyarázni hol lehet állíttatni a beállításokat), ez a legegyszerűbb, szerintem összehasonlításnál az eredményen nem változtat semmit. Meg a régi méréseim is mind így készültek...
-
daveoff
veterán
Köszi a magyarázatot, hasznos volt......ja nem. A min/max fps pillanatnyi állapot az egész benchmark során, nem sok köze van az avg fps eredményhez, ezt Te is tudod, és akár lehet bugos is az egyik scene, hogy ennyire hasonló a min fps. Tudod, nekem 290x volt előtte, és ebben a tesztben nagyon határozott az előrelépés, arról meg inkább nem is beszélek, hogy mennyivel simábban fut le a bench, mint AMD-vel. Most nem általánosságokról beszélek, még mielőtt nekem estek, csakis kizárólag a Sniper Elite V2 benchről.
-
daveoff
veterán
Config fájlba lehet a beállításokon módosítani, de alapon szoktuk futtatni, én is alapon csináltam. Dokumentumokba csinál egy txt-t a bench, beállításokkal, és részletes eredménnyel.
Ilyet:Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2014-12-24 at 12:02:41
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
Average FPS: 107.9
Minimum FPS: 33.6
Maximum FPS: 632.0
Number Of Frames: 8272
Average Frame: 9.266ms
Minimum Frame: 1.582ms
Maximum Frame: 29.741ms
Machine Name: DAVEOFF-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
System RAM: 16316MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz
Number of Cores: 8
GPU Name: NVIDIA GeForce GTX 980
Feature Level: DX11.0
Driver version: 9.18.13.4709
Dedicated VRAM: 3072MB
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
daveoff
veterán
Én erdeti steames SE 3-mal futtattam a benches, legfissebb verzió, tegnap este húztam le. És tényleg csak kíváncsi vagyok, hogy jelenleg AMD-vel mit mutat a bench, elvégre AMD-s a játék.
-
daveoff
veterán
válasz
ricshard444 #2863 üzenetére
Sniper Elite V2 benchmark eleve ingyen letölthető, nem is kell hozzá az alapjáték. Én számtalan AMD kártyával futtattam ezt is, és a Sleeping Dogsot is, de nem találkoztam ezzel a fekete képernyős buggal, sőt semmilyen benchmarknál.
Valaki más akkor lefuttatná 290X-el a Sniper Elite 3 benchet? DX-el, és Mantle-el egyaránt, ha lehet.
-
daveoff
veterán
válasz
m0h0senator #2854 üzenetére
Tőlem mehet....
De ha már itt tartunk, akkor csinálhatnál egyet dx-el is. Köszi! -
daveoff
veterán
Én személy szerint többre tartom az ilyen megoldásokat, ami részletgazdaggá teszi pl a hajat, a haj mozgását. Sokkal élethűbb, részletesebb lesz tőle a játék, én ezt és a hasonló megoldásokat tartanám fejlődésnek, mert ez új. Nem a mindenféle árnyék, meg fényeffektusokat, meg az újabbnál újabb élsimítási megoldásokat, ebből már van elég.
-
daveoff
veterán
FarCry 4-ben is egy förmedvény a Hairworks, a TressFX szerintem is sokkal szebb, pedig Abu szerint nagyon hasonló a két megoldás.
Más. Visszatérve magára a benchmarkra, azért nem kell azt hinni, hogy szándékosan szarul szerepelnek benne az AMD kártyák, én ezt azért nem gondolnám. Egyszerűen az NV kártyák adottságaira van kihegyezve, ennyi...
-
daveoff
veterán
Persze, tiszta sor, nem úgy értettem, ahogy Ti gondoljátok.
Csak engem mikor AMD-m volt idegesített az NV logó a játékok elején, mert akkor szinte könyvelhető volt, hogy szarabbul fog futni. Most, hogy NV-m van, most meg a Gaming Evolved logo zavar kicsit, azzal a különbséggel, hogy NV-n semmivel nem futnak szarabbul az AMD-s játékok, sőt.
(#2807) Locutus: FC4-ben kikapcsolod a GameWorks-ös szarságokat, és ennyi, ha itt össze akarjuk hasonlítani a kártyáinkat, akkor egy beállításon kell futtatni, de ugye AMD hátrányban van ebben a tesztben, ezért mondtam...
-
daveoff
veterán
válasz
bombibmw #2796 üzenetére
Lefuttattam többször egymás után, nekem végig 100%-on van a kihasználtság, és a min FPS mindig 44 körül van. Volt amikor 17k pont is megvolt...
Egyébként AMD kártyával fölösleges is lefuttatni ezt, mert direkt a GameWorks-ös okosságokra megy rá a teszt, plusz az elején ott figyel a nagy NV logó....
-
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #2736 üzenetére
Már leírták előttem, de ahányszor futtatom annyiféle min, és max fps születik, az átlag az mindig közel azonos. Az hogy ki mit választ mindenkinek a saját döntése, de szerintem nem erről van szó. A 980 meg sokszor jól jön, amikor ennyi optimalizálatlan játék van a piacon, drága, de jó...
Én inkább már az AMD részéről várnék valami kimagaslót, de az előzetes hírek annyira ködösek az új kártyával kapcsolatban, hogy nem tudom mit gondoljak...
-
daveoff
veterán
Sniper Elite V2 Benchmark Report
Created: 2014-12-24 at 12:02:41
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 107.9
Minimum FPS: 33.6
Maximum FPS: 632.0Number Of Frames: 8272
Average Frame: 9.266ms
Minimum Frame: 1.582ms
Maximum Frame: 29.741msMachine Name: DAVEOFF-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
System RAM: 16316MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz
Number of Cores: 8GPU Name: NVIDIA GeForce GTX 980
Feature Level: DX11.0
Driver version: 9.18.13.4709
Dedicated VRAM: 3072MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
daveoff
veterán
Jó reggel! Látom ment még a vita éjjel, erről lemaradtam....
Akkor most leírom még egyszer, hogy tiszta legyen, 1080p ULTIMATE 4xSSAA Ezen a beállításon, és FXAA-val teszteltem anno az összes kártyámon, ezek az eredmények megvannak, újra mérni már nem tudom. Ha valaki össze akarja hasonlítani az én méréseimmel, akkor így futtassa a tesztet. A driver kérdés szerintem lényegtelen, mert viszonylag régi játékról van szó, nem hiszem, hogy jött volna hozzá bármiféle javítás.
És ULTIMATE FXAA beállításokkal
290X
980Majd később jövök Metro LL mérésekkel...
-
daveoff
veterán
Na akkor Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Én most lépek aludni, de majd jövök még, van egy rakat mérésem 290/290x/780ti kártyákkal. Újramérek mindent a 980-al is, hogy legyen (vita)téma....
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #2675 üzenetére
Az egy "szarrá" húzott 290x volt, de mindegy. Egyébként 1100mhz-en ment, ennyit tudott alapfeszen, és a nagyátlag itt meg is állt tuningban, csak fesz. emeléssel lehetett feljebb menni, én azt hanyagoltam, mert a tuning progik csak még több galibát okoztak AMD-nél. 8 különböző 290/290x kártyám volt, egyik sem ment 1100 felett, csak a Lightning, de az is eleve feszelve volt gyárilag. A 980 is csak alapfeszen van tuningolva, és ezek mind mennek 1500-on, úgyhogy csak pont annyira van "szarrá" tuningolva, mint a 290x-em volt, ja és még annyi, hogy érdekes módon NV-el nem okoznak galibát a tuning progik sem....
Ha neked ez nem mérvadó, akkor mi? Azonos konfigban teszteltem, azonos beállításokon. Most már azt is tudod milyen órajeleken. Alapórajelen sosem tesztelek, mindig tuningolok. A főlény simán kitesz egy generációváltást, és rz így is van rendjén, kíváncsian várom AMD válaszát....
-
daveoff
veterán
Miért szerinted nem ez a normális, ha konkurenciáról van szó. Jó, tudom egyik sem normális, két végletről beszélünk, lepacsizni meg sosem fognak egymással.
De ez szerintem nonszensz, hogy megveszek egy AMD kártyát, és az AMD-s játék bugosabb, és lassabb rajta, mint a konkurencia hasonló teljesítményű kártyáin. Nincs igazam? -
daveoff
veterán
Részemről annál dühítőbb nem volt, mint amikor adott játékban láttam a nagy Gaming Evolved logót, aztán jöttek a tesztek, a tapasztalatok, és kiderült, hogy NV-n jobban megy az a játék. Most akkor mire van idejük, pénzük? Hogy a konkurencia kártyáira optimalizálnak, a saját termékeikkel meg bugos, és lassabb a játék? LOL
-
daveoff
veterán
Itt látszik igazán mekkora a 980 előnye. Mondjuk ez részben köszönhető annak, hogy a gyárilag OC-zott kártyák is lazán elbírnak +150MHz-et, az 1500MHz-et szinte mindegyik kártya viszi, és ilyen órajelen már tényleg nagyon kemény.
Saját méréseim, FHD Ultimate 4xSSAA
290X
980Durva a 980 előnye, és a 780Ti mérésemet is csúnyán elveri.
Ez meg a 980 2xSSAA mérésem, szinte teljesen megegyezik TTomax eredményével.
Most a tesztelés miatt újra előveszem ezt a játékot, úgysem vittem még végig....
-
daveoff
veterán
válasz
bombibmw #2656 üzenetére
Igazából egy AMD-s videó kellene, lehetőleg Mantle-el, hogy össze lehessen hasonlítani. Az NV-s videót én már megcsináltam, a lehető legideálisabb feltételek mellett. Mondjuk egy 240fps-es videó jó lenne, de szerintem tök mindegy, mert szabad szemmel úgysem látható a különbség....
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #2652 üzenetére
Lehetőleg ne TV-n teszteljetek, inkább valami jóféle monitoron....
-
daveoff
veterán
válasz
deadwing #2597 üzenetére
Mert azt sokkal több tényező befolyásolja, de szerintem ezzel aztán végképp elkalandoztunk a vita tárgyától, most már én is teljesen belekavarodtam. Szerintem abban megegyezhetünk, hogy nincs jelentősége az 1 vs 5 képkocka prerendernek, az egyik az 1 működik jól, a másikon az 5, Te ebből nem fogsz érezni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest