Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Akkor lesz urban legend, ha bebizonyosodik hogy nem igaz. Tudtommal ezt még senki nem bizonyította, ahogy az ellenkezőjét sem. Tehát helyesen ez csak egy felvetés. Se több, se kevesebb.
Én továbbra is úgy gondolom, lassú volt a monitorod, ezért nem jött át a különbség.
(#3528) Asbee: Most nem akarok rosszindulatú lenni, de a Dying Light-os képen is nekem kellett bejelölnöm, hol butult vissza a kép... [link] [link].

Amúgy emlékeim szerint nálad is egy "lassabb" monitor van, a standard 60hz-en...(#3538) players111: Marketing ide vagy oda, én pl. elégedett voltam a 290-emmel, hozta minden tekintetben az elvárhatót. Szerintem ez az, ami igazán számít.
Ha már marketing, azon legalább teljesértékű, az elvárható módon működő 4GB ram volt, ellentétben a 970-esekkel. Szerintem amit megettek jó sokan mérges pirula, az volt az, nem a Mantle...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő