- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
hugo chávez
üzenetére
Szerintem se rosszak az AMD kártyái, de most nekem a Maxwell, és maga az NV sokkal jobban bejön. Ezelőtt csak AMD kártyáim voltak, ez az első NV karim, egy MSI 980 Gaming személyében (pár hétig volt egy 780Ti-m), de ennyire elégedett még nem voltam VGA-val. Persze ennek ára van, nem is kevés, de megjelenéskor az AMD csúcskártyák sem sokkal olcsóbbak. A lényeg, hogy most nekem jobban bejön az NV, de ez még változhat. Nekem AMD-nél az üres ígéretekből lett elegem, NV lehet, hogy butább, nem annyira innovatív, talán kicsit drágább, de azonnal megkapod, amiért fizettél, és a driveres háttér tényleg jobb, ez nem kérdés, sokkal jobban optimalizálnak a játékokra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- 4070ti Super eladó kifogástalan álapotban!1.5 év garnciával!
- Palit RTX 2060 SUPER DUAL 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- MSI RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12GB Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest