Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Netfone
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Volt Nv-nél egy komolyabb driveres fejlesztés, amikor sokat javítottak a Keplerek regiszterkezelésén. Ott is sokaknál instabillá vált a korábban kitesztelt órajelük, és vagy visszatették a régi drivert, vagy vissza kellett vegyenek a korábban stabil 24/7 tuningjukból.
Arra reagáltam, hogy nincs olyan általánosan, hogy "stabil tuning", otthon nem tudod kitesztelni. Olyan van, hogy adott körülmények között stabil tuning. A DX11 DX12 váltás viszont elég drasztikus változás a körülményekben.
Itt is olyan terhelések érhetik majd a VGA-t, amire DX11 alatt nem volt példa. 
BS-em tényleg nem volt, csak ha elkottáztam a tuningot/alulfeszelést.

(#9180) daveoff: "Persze, Te már csak tudod, hogy nálam mi hogy működött"
Te magad írtad le, hogy nem láttál input lag különbséget, nem változott a tuning, és nem változott a hőmérséklet sem.
Én csak levontam az egyetlen logikus következtetést."Ezt a tuningos dolgot is ugyanúgy beseggelted, mint Abu minden egyes mondatát....."
Igazán kedves a feltételezés, de ez saját kezű tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt is olyan terhelések érhetik majd a VGA-t, amire DX11 alatt nem volt példa.