Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Ahhoz ,hog yÉn PC-ről konzol-ra váltsak ahhoz az kell ,hog ypl: VR és 2 kézi kontrolell LSD oculus 2 new controler és ezt meaxon meghajtó gépezet legeyn... grafikus ként rohand kényes vagy a látványra meg a mozgásra... akonzol nekem közelében sincs a folyamatos játék nagy felbontáson és a kontrolrel folymatos szép mozgékonysághoz ami pontossággal párosuljon. teszem azt egy BF-ben vagy hasonló játékban.
rocket: Én nem is azt írtam Én azt írtam ,hogy tetszik mind a kettő oldal telejsítménye. Nekem mind a kettő oldal bejön.. Ati nekem csak azért tetszik jobban mert Én jobban szeretem grafikához,de kb ennyiért! 8)
Ezt mondtam "Amúgy ahogy így láttam mindegyik fél elég szépen fogja nyomni a 12-t" Én örülök ,hogy yorsabb lesz az Intel .. örülök ,hogy eddig úgy fest az FX-ek szebben mennek és örülök ,hogy a NV is meg az ATI is durván tolja a 12 vulcan-t Szeretnék egy real time rendert....hidd el rua szimulációknál úgy tudnám élvezni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Napelem
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest