Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Itt még 7,4% volt a 980 előnye, ha jól számoltam...

Tavalyi 980 teszt
Én ez alapján kicsit féltem a 980 vásárlástól, aztán leesett az állam, amikor beraktam a gépbe, mert nagyon nem ezt a különbséget tapasztaltam, hanem jóval többet, a 290X után. Na mindegy, azóta én sem adok a PH tesztekre(AMD tulajként még jó volt a lelkemnek, hogy ilyen "kicsik" a különbségek
, csak kár hogy nem igaz), biztos más metódussal tesztelnek, vagy nem tudom, de nem a valódi különbségeket mutatják ezek az összegző táblázatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó egy ASUS TUF RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya!
- PALIT GeForce RTX 5060 Ti Infinity 3 16G, új, 3 év gari
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 OC 8GB garanciális, hibátlan
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, csak kár hogy nem igaz), biztos más metódussal tesztelnek, vagy nem tudom, de nem a valódi különbségeket mutatják ezek az összegző táblázatok.