- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
A lényeg az hogy neked mi az elfogadható.
A gyártó sz@rik rá amíg nem akarják beperelni. Bírja ki a kártya a 3 évet aztán kalap/kabát.
Nekem nem ez az elképzelésem, én azt szeretném hogy addig legyen jó a kártya amíg teljesen el nem avul, ami az én esetemben 7-10 év lesz a 7900XTX-el. Ezért is vettem ezt csúcskarit 3 évvel ezelőtt megjelenéskor, 4K-ra kellett minél több VRAM-al. Ki akarom próbálni hogy a saját gépemben normális tárolási körülmények között meddig megy egy ilyen kártya úgy hogy nincs sag, mert az oldalára támaszkodik a kártya, normális használat mellett, évi 1x takarítással. Leégős NV kártyával nem volt kedvem kísérletezni, pedig egy 3090-4090 se lett volna rossz, de akkor az egy használt kártya lett volna ismeretlen előélettel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest