- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze hogy nem, ezt írtam én is, hogy egy cég bejelntése vagy minimális növekedése ehhez kevés, innen indultunk ki. Itt egy sokkal nagyobb gátló tényező van most a jegybank személyében.
+ igen az AI is.. Én is bizalmatlan lennék ezzel az AI lufi dologgal kapcsolatban mert ez egy bartellezés jelenleg aminek nincs kifutása,jrlrnlrg drnki nem fizet senkinek semmiért,( persze túlzással) de ezt már írtam egyszer régebben is, [link] Ez is biztos amúgy közrejátszik a dolgoban a jegybank mellett. De azt gondolom,ha általánosan jó lenne a részvénypiaci hangulat, akkor jobban fogadták volna az Nvidia rekord bevételeit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgatós találkozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest