Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz keIdor #36257 üzenetére

    mire tényleg jó lesz ez a technológia és elterjed, ez a hardver/generáció már régen le lesz váltva.

    Ez már ezer éve így van, talán csak az Ati 9700-9800-as kártyák és a DX9 viszonylatában nem volt így (csak éppen az utóbbi időben az AMD szállította a "fejlesztéseket" - de nem mindig volt ez így, pl. az SM 3.0-t az nV szállította, volt is vagy egy játék (AoE 3), ami "profitált" belőle (túl volt tolva az effekt, nem kicsit)).
    Viszont arra jó (lehet) pl. az RT képesség felvillantása, hogy a piaci részesedésre is figyelemmel, elinduljon valami fejlődés, szoftveres oldalról is, amiből persze vélhetőleg nem ez a kártyageneráció fog profitálni.
    Meg amúgy is, AMD-fan részről mindig az volt a duma, hogy "buta Maxwell", "Paxwell" stb. - olyan nagyon vicces most (a GCN 1-2-3-4 stb., ami valójában GCN 1.0-1.1-1.2 stb.) azt látni, hogy (természetesen Abuval az élen) hogy licitálják egymást felül abban, hogy magát az újításokat (nem a gyakorlati kihasználhatóságot!) miképp tudják kcsinyellni, lefikázni... ;] :C Pedig ha konzekvensek lennének, akkor az RTX széria "jövőállóságáról" zengnének ódákat az AMD-s fórumtársaink - ilyet valahogy nem láttam tőlük... ;]

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák