- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6
üzenetére
nem akartam belemenni, ki is töröltem. De amúgy előrendeltem, mert Hittem!
abban amit leírtam a vörös oldal fanjaira. Na én is ebben hittem, aq sok előzetes tech bla bla amit nem értettem, pontosan ahogy leírtad. Utána sírtam, mert hitelre vettem és elugrott a munkahelyem, de ez már más téma, fiatal voltam és bohó ! 
Életem gépvásárlása volt és mivel játékra vettem kizárólag utána még elkeseredettebb lettem, mikor láttam mi folyik ott gyöngyösön ( a játéktesztekben és összehasonlítva Intellel ) .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Gitáros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
abban amit leírtam a vörös oldal fanjaira. Na én is ebben hittem, aq sok előzetes tech bla bla amit nem értettem, pontosan ahogy leírtad. Utána sírtam, mert hitelre vettem és elugrott a munkahelyem, de ez már más téma, fiatal voltam és bohó !