Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor #34152 üzenetére
Ez óvodás hozzáállás, hogy ha mások is csinálják, akkor nekik miért lehetne. Szerintem ne csináljon ilyet egyik cég sem. S igen, az Intel az még rosszabb az NV-nél, arról is van ilyen videó. Illetve itt most nem az AMD-ről van szó, hanem arról, hogy az NV közvetlenül velünk cseszik ki, lásd pl a G-Sync.
A törvényt meg felesleges felhozni. Ami törvényes, az nem biztos, hogy erkölcsös (lásd nürnbergi törvények). Persze legtöbb nagy cég erkölcstelen, lehetne sorolni, de itt nem az erkölcstelenség tényéről van szó, hanem annak mértékéről és a tettek mennyiségéről. Itt az Intel vezet, után picivel az NV. S ismétlem: ezek nagyrészt nem az AMD-t vagy az egyéb cégeket szivatják, hanem minket, potenciális vásárlókat. Ráadásul sokszor úgy, hogy nem is tudunk róla, mert marketing.
Anno amikor gyerekkoromban az első gépemre gyűjtöttem akkor Intel-t akartam venni, merthogy az a processzor, az AMD-vel szemben semmi bizalmam nem volt. Szerencsére egy akkori Gamestar újság felvilágosított, hogy Athlon XP-t kell venni, nem pedig fos Celeron-t, aminél még egy kis Duron is jobb. Viszont VGA-ból hülye voltam, és GeForce 4 MX 440-et vettem, mert hogy dzsíforszNÉGY!!!44! Hát, rendesen átvertek. Geforce3 vagy Radeon 8500 kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1060 6GB
- ASUS TUF GAMING RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.01. KARCMENTES!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. Kiemelten szép!
- ASUS TUF GAMING RTX 5070Ti 16GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / BESZÁMÍTÁS!
- ÚJ! BONTATLAN! ASRock Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / BESZÁMÍTÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest