Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz Abu85 #32898 üzenetére

    Nekem ez nem szakmám, tőlem nem elvárás, és nem elvárható az, hogy ne keverjem a dolgokat.
    Neked ez viszont szakmád, tőled, mint médiamunkástól igenis és nagyonis elvárható a hiteles tájékoztatás. A pártatlanság nem, de az objektivitásra törekvés szintúgy elvárható.

    Sok olvasó gyártói szempontból figyeli és követi nyomon az eseményeket: a többség videokártya vásárló fogyasztó. Ez a szempont nyilván nem lehet kizárólagos, de attól még valid. Ez a közösség tudatában van annak, hogy mi történik egy monopol piacon, ezért elkeseredetten kívánja, hogy az underdog AMD erőre kapjon, versenyre kelljen és jobb és jobb terméket, jobb és jobb áron lehessen elérni a piacon. Amikor ezt - már sokadjára - ne sikerül elérni, ez a közösség elkeseredik.

    Ezt az elkeseredést szoktad megtörni az underdog AMD dícséretében olyan technikai újítások belengetésével, amelyek ebben a gyártói szemszögből néző közösségben reményeket keltenek. Megítélésem szerint házigazdaként van felelősséged abban, hogy ezekkel ne kelts hiú reményeket, hogy elmondd - a gyártói szemüvegen át nézve is -, amit most is, hogy ez mit fog jelenteni a versenyre, a csíkokra nézve.

    Köszönöm a tájékoztatást.

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák