Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg az is, hogy pl épp az előbb beszéltem egy nagykeres ismerőssel és közölte, hogy a mára igért vega szállítmányt ne várjam, mert a szállító visszamondta a szállítást készlethiányra hivatkozva.
Szóval még mindig kellően nagy a baj, és egyszerűen képtelenek értékelhető mennyiséget szállítani.
Értem ez alatt már lassan az 5db-ot is.
Amúgy én úgy érzem, nem HBM2 hiánya itt a fő gond, az csak az okozat, az ok inkább az Apple.
Lefogadom miattuk van hiány jelenleg a Vega kártyákból, mert oda mentek azok a lapkák ami az 56/64-re kellene, hogy ki tudják elégíteni az igényeket. És az Applenak meg nem mondhatnak nemet, prioritást élveztek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi