- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
AMD idétlen órajelugrálások az RX 470-nél is jelen voltak. Afterburner menüben állitgattam én ezt-azt, de csak nem akart az nyugton maradni a 2D-s órajeleken. HD 7850 volt még amelyik rendben lent tartotta az órajeleket és rendesen váltogatta azt videó és 3D terhelés szerint. Na persze, a böngésző hardveres gyorsitást már akkor sem ártott kikapcsolni a Firefox-ban. Akkor még müködött a hardveres gyorsitás a konvertáló programokban (AMD APP) és örülhettem a gyorsabb tempónak... de persze ezt is elvették, mert az R9 380 és RX 470 már nem használta ezt. Szerintem a driver miatt, de valamiért az OpenCL programkód nem müködött már jól. GTX 1070 videókártyával a CUDA használható. Apróságok, de ilyenek miatt megy el a bizalom egy alapjában jó videókártyától és nézek más alternativát. Pedig jónéhány GCN architektúrát megtapasztaltam a saját káromra, és közben itt-ott azért éreztem a lassú fejlődést, ami mellett elhaladtak a játék és felhasználói igények. Ahogyan a RYZEN úgy a VEGA is felzárkozhat, de sok felhasználót fog még elvesziteni a sok késlekedés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest