Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Mint írtam, aki végigjárta a kártyákat, szépen ráimser hol mikor voltak ezek jelen. Főleg az elején. Most lehet rendben vannak a driverek, de a 7950/7970-nél meddig is volt jelen a mikroakadás?
290/X-nél, mindenki hogy fosott az elején milyen memóriával van szerelve. Szar custom hűtések sokasága.
380/X-nél már rendbe tették az idétlen órajel ugrálásokat, ezért durva fps droppokat és lassulásokat?
Fury X kezdeti pumpa? Miért nem az AMD dönti el, kinek a hűtőjét használja? A memóriával kapcsolatban érthetően fogalmaztam. Nem vitatom nagyon sok minden ezekből javítva lett, de az első benyomás sajnos nagyon fontos és az marad meg a felhasználóban. Főleg aki azonnal lecsapott a kártyákra, bízva a nagy ígérgetésekben, amikből semmi nem lett vagy csak részlegesen. Nem érdekel a marketing szöveg és technikai megmagyarázás ebben az esetben. Sokan akik itt AMD haternek, meg nem tudom minek vannak titulálva, azok mind végigpróbálgatták a kártyákat és hittek előre... Majd jöttek a tapasztalatok. Vissza lehet nézni az adott topikokban.
Én kívánom jöjjön végre tőlük ismét egy olyan termék vga fronton, hogy az alap dolgok, köztük a teljesítmény is a felső házban rendben van, akkor a sok extrával csak jól járunk és jó verseny alakul ki ismét. Majd meglátjuk lesznek-e újra kis buktatók...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- League of Legends
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest