- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Ki mondta, hogy jobb volt? Hol olvastál erről, hogy én ilyet írtam?
Annyit írtam, "bár az első szállítmányok egyikéből volt". Ebbe te mindjárt bele is képzeled, hogy az első szállítmányok hibamentesek voltak.
De egyébként nem értem a hsz-t, korábban írták, cicergett az enyém is, csak nem zavaróan.
Az első szállítmányoknál általában (
) kínosan ügyelnek a minőségre, pontosan azért, hogy a nép ráharapjon, és mindenki csupa jót írjon róla, így ha a későbbiekben lesz 1-2 hibás széria, az már nem kap akkora hírverést. Az, hogy a 970 esetében ez nem sikerült, óriási baki, mert mindenki a coil whine problémán csámcsog, nem azon, mennyire jól mennek és húzhatóak, és persze hűvösek. Jogosan? Valahol igen, mert ilyen esetekben a pozitívumok mindig háttérbe szorulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Androidos fejegységek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Filmvilág
- További aktív témák...
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit írtam, "bár az első szállítmányok egyikéből volt". Ebbe te mindjárt bele is képzeled, hogy az első szállítmányok hibamentesek voltak.