- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
A Ryse-t tolja már meg valaki kimaxolva,mert egy youtube-os alap 980-as eredményen kívül (28 fps) és egy kétszámomra semmit sem mondó teszten kivűl nem láttam semmit.Se 980/970oc csak a nagy csönd...Nem kell videó,nem kell kép elhiszek mindent,de ha van az sem baj.Első pálya in game min,átlagos,max fps (fhd,vsync/blur off,SS 2x2/1.5x1.5).

daneeeeee : Az erőviszonyoktól függetlenül az 1120/1400 elég tré eredmény.A +80 mhz is (legyeninkább +60) segített volna a Tahiti máshogy reagál a húzásra (volt is egy szép teszt,de ha agyonvágsz sem tudom előkotorni).Szivesebben láttam volna az én karimat a tesztben,bár a szereplők árát nézve egy Lightning is befért volna a csapatba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RX 570 Armor 8GB OC Garanciával!
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest