- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
daveoff #2049 üzenetére
"És amivel a legtöbbet játszom, a BF4-ben jobb a 290X"
Ezt valahogy meg is kellene mérni. Ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban ötlete, ne tartsa magában.
Illetve ha kitart a lelkesedés még több játékot bevehetnénk a házi tesztbe, például egy-két gyöngyszemet tavalyról (Hitman Absolution, Crysis 3, Bioshock Infinite stb) vagy idénről (Thief, Daylight) szóval lehet szavazni.(#2042) hpeter10: Frankó eredmény, azonos órajelen +8-10% a titan/290X pároshoz képest.
(#2063) Zorel: Érdekes ez a CF. Ezek szerint mindenkinél máshogy működik. Én kb egy évig használtam 7970 cf-et és teljesen elégedett voltam a teljesítménnyel. Pedig az egy év alatt volt fent minden fajta driver, tökéletesen ment minddel. Problémám inkább a termelődő meleg levegő mennyiségével és a zajjal volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest