Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megvan az S25 Edge új startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
daveoff #2049 üzenetére
"És amivel a legtöbbet játszom, a BF4-ben jobb a 290X"
Ezt valahogy meg is kellene mérni. Ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban ötlete, ne tartsa magában.
Illetve ha kitart a lelkesedés még több játékot bevehetnénk a házi tesztbe, például egy-két gyöngyszemet tavalyról (Hitman Absolution, Crysis 3, Bioshock Infinite stb) vagy idénről (Thief, Daylight) szóval lehet szavazni.(#2042) hpeter10: Frankó eredmény, azonos órajelen +8-10% a titan/290X pároshoz képest.
(#2063) Zorel: Érdekes ez a CF. Ezek szerint mindenkinél máshogy működik. Én kb egy évig használtam 7970 cf-et és teljesen elégedett voltam a teljesítménnyel. Pedig az egy év alatt volt fent minden fajta driver, tökéletesen ment minddel. Problémám inkább a termelődő meleg levegő mennyiségével és a zajjal volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest