Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Sapphire HD4890 Vapor-X driver tapasztalatok:
-A drivert nem egyszer nehéz volt frissíteni. Értem ezt úgy, hogy crashelt a telepítő. Vagy valami hülye hibaüzenetet írt ki, de olyan is volt, hogy "a setup.exe hibát észlelt ezért leáll".
-Ehhez hasonlóan a CCC is rengeteg alkalommal crashelt. Egy 17' CRT-t használtam másodlagos kijelzőnek de csak alkalom adtán. Mikor megnyitottam a vezérlőpultját, hogy kiterjesszem az asztalt, összecsuklott rendszeresen a driver.
-Driver frissítéskor ugyebár átváltotta a felbontást, az ikonjaimat az asztalon mindig vissza kellett pakolgatni.
-Az akkori main monitorom gyakran deep sleepben ragadt. DVIés VGA kábelekkel kellett játszanom, hogy kiszedjem deep sleepből: 1) Gép kikapcs 2) fő monitor DVI kihúz, másodlagos monitor VGA kábel kihúz, 3) gép ON 4) Post alatti biosban beállított jelszó vakon beírása 5) meghallgatni a windows üdvözlőt 6)DVI bedug és van kép. Szerencsére hetente csak 1-2-szer csinálta ezt a gép, de kellemetlen volt.
-Később fenti problémára ajánlottak egy jó béta drivert, az megoldotta a problémát! Helyette kékhalálozott a gépem havi 3-szor minimum. Win reinstall nem segített, vissza a régi driver, aztán vártam új drivert de addigra már áttették legacy-ba a vga-t.
Kalandos évek voltak azok!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Robotporszívók
- Linux haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akvarisztika
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest