Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
üzenetére
Úgy hallottam Pakson le fogják cserélni a plutóniumot ref 290X-re

(#1702) HSM: Hát pedig a 6850 volt még amikor megjelent a FC3, és low-on ugyan úgy 2fps-em volt, mint ultrán, amíg 2 hét után ki nem adtak egy olyan beta drivert, amivel ultrán lett 30fps-em, mediumon 60 körül. És ez a legtöbb nagy játéknál így volt. Amíg nem volt beta driver, addig nem lehetett játszani. A beta driver meg hiába ment jól, mert random összeomlott, játszottam egy órát, crash, játszottam 3 órát crash, játszottam 5percet crash. Ahogy épp kedve volt. Néha a "stabil" driver az asztalon összeomlott, amikor hozzá se nyúltam a géphez... Akkor vettem megint NV-t (mert az előtt én sok AMD/ATI-t használtam) és minden probléma elszállt érdekes módon...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest