- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Ha jól emlékszem, a 9600K-val összevethető árban és teljesítményben is a 3600 és a 3600X.
A 9600k persze valamivel hamarabb fog kifogyni a szuszból. Mondjuk 1-2 év múlva, és ekkor a 3600/X még tartja magát. De ez nem jelenti azt, hogy 1-2-3 év múlva ne Lehetne már majd ezeknél lényegesen jobb procit kapni hasonló árban.Ahogy mondtam, a zen3-ban összeolvasztják az eddig 4 magos CCX-eket, ettől a játékokban én nagyobb előrelépést várok, mint amit cinebench single thread teszt mutat.
Az inteltől jön a comet lake. Talán lesz 1-2-3% IPC növekedés és 4-5% frekvencia (5.3ghz)
Szerintem ez sem az a szint még, amire egy ryzem 3600 tulajnak várnia kell. De régebbi prociról váltva esetleg érdemes ezt még bevárni.
Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest