Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Igen, 5-10%-ért cserébe nem feltétlen gondolom, hogy megéri váltani. Leginkább ezen filóztam én is, amikor több videót megnéztem játékok alatt tesztelés gyanánt. Eszeveszett fps különbség nem volt sehol. Mivel leginkább játékra használom a gépet, így oda talán (jelenleg) jobb a 3600 és nem nagyon érdemes nézelődni Intel vonalon. Ahogy olvastam 2021-ig tuti nem is érkezik újítás pc vonalon az Intel részéről. Per pillanat nem is érzem hátrányát a Ryzennek. Igazából ez csak egy ilyen hirtelen ötlet volt... mindig is Intelem volt korábban. De árat szem előtt tartva, korábban jobb vételnek tűnt a 3600.
Aktív témák
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest