Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Igen, 5-10%-ért cserébe nem feltétlen gondolom, hogy megéri váltani. Leginkább ezen filóztam én is, amikor több videót megnéztem játékok alatt tesztelés gyanánt. Eszeveszett fps különbség nem volt sehol. Mivel leginkább játékra használom a gépet, így oda talán (jelenleg) jobb a 3600 és nem nagyon érdemes nézelődni Intel vonalon. Ahogy olvastam 2021-ig tuti nem is érkezik újítás pc vonalon az Intel részéről. Per pillanat nem is érzem hátrányát a Ryzennek. Igazából ez csak egy ilyen hirtelen ötlet volt... mindig is Intelem volt korábban. De árat szem előtt tartva, korábban jobb vételnek tűnt a 3600.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi