- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paprobert
őstag
Igazából lehetetlen egy vákuumban beszélni az AMD GPU-król.
Előbb-utóbb kelleni fog a valósággal = környezettel találkozó kapaszkodók megemlítése, hogy el lehessen helyezni az értelmezéseket.
Ez elkerülhetetlenül érv ütköztetéssel jár, ami kicsit hasonlít a vs. topicban is sokszor látható acsarkodásra.De ez a topic alapvetően nem egy fekete-fehér-igen-nem játék, ahol a tiltott szavak le lettek cserélve NV-Intel-Geforce-ARC-ra, és ha leírod, akkor jön a kitiltás...
Ha nálad pavlovi reakciókat vált ki egy egyébként flame és személyeskedés nélküli beszélgetés, akkor állíts az algoritmusodon, mert lehetetlen az elvárásod.
-
Értem de az AMD-t a konkurenciához tudod nézni, az érkező fejlesztéseit. Nvidiát az árazással mindíg az AMD hez hasonlítják az Nvidiás topikban AMD-t pedig a teljesítménnyel és szolgáltatásaival hasonlítják az Nvidiához. Ha belegondolsz minden szinten az AMD-t az Nvidia ösztönzi és fordítva.
-
-
-
KAMELOT
titán
Nem generáltam én semmit. Nagyon jól tudom, hogy AMD topik és nem is írtam más gyártót. A következő hsz-ban viszont már írtak.
Vannak itt mások akik folyamatosan más gyártókat hoznak fel és rájuk is van szólva. Viszont le se tojják. Folytatják! Modik többször már rájuk szólta másik topikokban is. -
-
Alogonomus
őstag
Teljesítményben a 7700-as és 7800-as kártyák a 7600 és 7900 közötti űrt fogják kitölteni, vagyis a 7700-as kártyák a 6800 és 4070 közötti szintre jöhetnek, míg a 7800-as kártyák valahova a 3090 és 7900 XT közötti térbe.
Tehát a 7700 az 5700 XT teljesítményének nagyjából a dupláját nyújthatja majd. Az mondjuk biztosra vehető, hogy legalább 12 GB RAM lesz rajta, szóval az új játékokhoz mindenképpen jobban passzol majd. -
-KP-
addikt
Csak találgatások vannak. A találgatások szerint amit olvastam, a 7800XT valahol a 4070/407Ti környéke lenne 16GB Vrammal, a 7700XT talán valahol a 6800/XT(?) 12GB Vrammal. De ezek csak találgatások, és ahogy szokásos mondani "take it with a grain of salt". Szóval nagy előreugrásra nem kell számítani. Talán RT-ben picit jobbak lesznek, meg az AMD-nek olcsóbb gyártani. Én sok reményt nem fűzök ehhez a szériához (sem). Egyedül azt remélem hogy talán a használt piac árát lenyomja még egy picit. De még ebben se nagyok bízok őszintén szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest