- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunder82 #480 üzenetére
Köszi, az ajánlatot. Most hirtelen a hűtés jut még eszembe... Sima léghűtésben gondolkodom. Láttam a képeiden a hőmérsékleteket. Neked milyen hűtés van rajta?
#481zsid : Elméletileg nincs. Gyakorlatilag a vmware vsphere 7 -el kompatibilis kell legyen. Más követelmény nincs... Most egy régi Xeon 5670 van 1366-os lapban.
Sokat gondolkodtam... mert sokféle platform van és eleinte nagyon a v4-re mentem volna rá...de eltelt az idő és az ár/érték arányban leromlott az a platform.
Mielőtt költség kalkulációt csinálok megpróbálom kiszűrni mi az amire nincs is értelme mert van kizáró ok... Hát így kerültem ide. -
válasz
Thunder82 #477 üzenetére
Köszi ezt is...
Nekem ezek hasznos infók... Az a helyzet, hogy sok platformot nézegetek. Nem játékra hanem 7/24-be gondolkodom házi szerverben... de az eredetileg kinézett X99 és Xeon v4 kombó valahogy nem lesz sem olcsó sem időtálló... ezért nézegetem a lehetőségeket. Viszont azt is tudom, hogy a 180W TDP nem mond sokat az alacsony terheléses fogyasztásról... és nálam alapvetően ez lenne...illetve alkalmi tüske terhelés..az meg mindegy arra a néhány percre mennyit eszik.
És úgy tűnik a threadripper nem rossz ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest