- Yettel topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunder82
üzenetére
Köszi, az ajánlatot. Most hirtelen a hűtés jut még eszembe... Sima léghűtésben gondolkodom. Láttam a képeiden a hőmérsékleteket. Neked milyen hűtés van rajta?
#481zsid : Elméletileg nincs. Gyakorlatilag a vmware vsphere 7 -el kompatibilis kell legyen. Más követelmény nincs... Most egy régi Xeon 5670 van 1366-os lapban.
Sokat gondolkodtam... mert sokféle platform van és eleinte nagyon a v4-re mentem volna rá...de eltelt az idő és az ár/érték arányban leromlott az a platform.
Mielőtt költség kalkulációt csinálok megpróbálom kiszűrni mi az amire nincs is értelme mert van kizáró ok... Hát így kerültem ide.
-
válasz
Thunder82
üzenetére
Köszi ezt is...

Nekem ezek hasznos infók... Az a helyzet, hogy sok platformot nézegetek. Nem játékra hanem 7/24-be gondolkodom házi szerverben... de az eredetileg kinézett X99 és Xeon v4 kombó valahogy nem lesz sem olcsó sem időtálló... ezért nézegetem a lehetőségeket. Viszont azt is tudom, hogy a 180W TDP nem mond sokat az alacsony terheléses fogyasztásról... és nálam alapvetően ez lenne...illetve alkalmi tüske terhelés..az meg mindegy arra a néhány percre mennyit eszik.
És úgy tűnik a threadripper nem rossz ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest