- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Vagy egyben...vagy külön... Úgy ahogy intel estén sem kompatibilis a LGA1366 az 1156-al vagy 1155-el...vagy 1200-al..stb...
A foglalatnak van egy neve az pedig egyértelműen meghatározza, hogy alaplap és cpu páros hogyan kombinálható.
Itt nem ez az érdekes, mert meghirdeted aztán aki keresi az viszi... Azért árukeresőn meg egyéb helyeken nézz körbe, hogy mennyit kóstál az 1950x mert lehet meglepődsz...negatív irányba.
A hűtő szempontjából érdekesebb a téma. Míg általában kommersz hűtők esetén simán pakolgatod egymás között egyik platformról másikra addig itt, konkrétan csak az ide gyártott hűtőket tudod használni. -
MrSealRD
veterán
válasz
Thunder82 #480 üzenetére
Köszi, az ajánlatot. Most hirtelen a hűtés jut még eszembe... Sima léghűtésben gondolkodom. Láttam a képeiden a hőmérsékleteket. Neked milyen hűtés van rajta?
#481zsid : Elméletileg nincs. Gyakorlatilag a vmware vsphere 7 -el kompatibilis kell legyen. Más követelmény nincs... Most egy régi Xeon 5670 van 1366-os lapban.
Sokat gondolkodtam... mert sokféle platform van és eleinte nagyon a v4-re mentem volna rá...de eltelt az idő és az ár/érték arányban leromlott az a platform.
Mielőtt költség kalkulációt csinálok megpróbálom kiszűrni mi az amire nincs is értelme mert van kizáró ok... Hát így kerültem ide. -
MrSealRD
veterán
válasz
Thunder82 #477 üzenetére
Köszi ezt is...
Nekem ezek hasznos infók... Az a helyzet, hogy sok platformot nézegetek. Nem játékra hanem 7/24-be gondolkodom házi szerverben... de az eredetileg kinézett X99 és Xeon v4 kombó valahogy nem lesz sem olcsó sem időtálló... ezért nézegetem a lehetőségeket. Viszont azt is tudom, hogy a 180W TDP nem mond sokat az alacsony terheléses fogyasztásról... és nálam alapvetően ez lenne...illetve alkalmi tüske terhelés..az meg mindegy arra a néhány percre mennyit eszik.
És úgy tűnik a threadripper nem rossz ilyen szempontból. -
MrSealRD
veterán
Ja-ja...kicsit le van halva a topik... Én a fogyasztás felől érdeklődni a 180W TDP-s rendszert ha futtat valaki és beírna egy IDLE közeli fogyasztást, akkor nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest