- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
HaZsolt #7054 üzenetére
a qr kod melletti masodik sor masodik resze.
Paranoid kepen "2512PGE"
az elso 4 szam az ev/honap a harom betu meg azt adja meg, hogy hol gyartottak a sziliciumot, es hol tokoztak.ez még a Zen2 volt :
"1 -> ATMP Location ([P]enang, Malaysia or [S]uzhou, China) (Exact factory addresses known )
2 -> Last letters of ATMP location.
3 -> Wafer Production ([S]aratoga or [T]exas) (addresses known)"szoval az "E" betut nemtom melyik tokozouzemre utal ; tekintve, hogy a 9800X3D ilyen retegzett proci, gondolom a TSMC chipegymasrapozicionalasra kepes gyara.
-
válasz
HaZsolt #6981 üzenetére
Játszogatok a mérésekkel, és nálam az jött ki, hogy van mérhető különbség, de érezhető nem igazán.
Legalábbis aki meglátja a 207 vs 209 fps közt a különbséget, azt megsüvegelem
Nálam aránylag top vga van, úgyhogy akinél 5080 alatti VGA van az gpu limitbe fog futni sokkal előbb 9800X3D esetén.
Ami a mostani/jövő heti projekt lenne nálam, az 3 játékkal benchmark, 3 run mindengyik játékkal és egy 88W - 6000 CL36 proci/ram kombó vs 142W - CO-20 - 6000 CL30. Nah ez összesen 18 run, szóval ez nálam két nap, amennyi időm vanDe csinálgatom.
-
csaba951
veterán
válasz
HaZsolt #6976 üzenetére
Prime
Ezzel is 2 órát éri meg tesztelned. Nekem soha nem a nagy terheléskor hibázott, hanem terhelés váltáskor. Akkor, amikor végzett 1-2-3 worker, pihentek egy kicsit, és indult a következő munkamenetük. Nekem be van kapcsolva a BIOS-ban az AVX-512. Nagyon elcsodálkoztam, hogy teszt közben az AVX részeknél csak (85-90?, már nem emlékszem jól) fok volt a cpu. A 9XXX-es sorozat erre külön kapott egy részegységet, ami nagyon durván hatékony.Egyébként én is az Aidát javaslom első körös tesztre. Nagyon gyorsan (<15 perc) leáll ha nem jók a jelenlegi beállítások. Persze ezt is érdemes 2 órán keresztül futtatni. Utána meg jöhet 2 óra y-cruncher. Ha ezek rendben vannak akkor nagy eséllyel nem lesz gondod a napi használatban, ha nem használsz -CO-ot. Ha használsz, akkor sajnos érhetnek még meglepetések.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged