-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Sidorovich #16260 üzenetére
Akkor segítek...
Amit linkelsz tesztet ott NEM Prime95 ment, hanem wPrime annak is az 1024M -es tesztje. [link]
Nincs semmi baj a lapoddal , csak nem mindenki rohangál 3900X-el szval Teljesen jó érték a 3600X-től az a 1,31-1,33V fesz még P95 alatt is.
Jah még valami ,memoriát állítsd be és tedd szinkronba hogy az FCLK és az UCLK megegyezzen. (Auto-n elméletileg alapból mennie kéne szval ott el lett valami állítva. ) -
fudi2002
nagyúr
válasz
Sidorovich #16260 üzenetére
Nem hibás. Asus alaplap... Volt szerencsém hozzá, ugyanezt csinálta. Prime alatt 1.35v feszt kap a procid, holott.1.25v körül szabadna lennie.
Csinálj egy bios képet ahol a docp részt lehet kapcsolgatni. Fejből megnemmondom mi volt a.neve, kikapcsolod a szipiszupi ázusz funkciót és minden normális lesz. -
kecsawi
senior tag
válasz
Sidorovich #16253 üzenetére
Szerintem csak a memóriát állítsd xmp-re, a többit hagyd auton, és használd, majd ha nem vagy valamivel megelégedve akkor kezdd el megtalálni a leggyengébb láncszemet. A hőfokokat, és értékeket nem lehet a korábbiakkal összehasonlítani.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sidorovich #13171 üzenetére
Sebességben, kesleltetesben észre fogod venni, és vissza fogja fogni a procit is. Ha más nem akkor próbáld ki, merj párat aztán csere...fogsz szerintem.
-
Ano
senior tag
válasz
Sidorovich #13171 üzenetére
Lehet hogy gond nélkül fog menni azokkal a RAM modulokkal ... de úgyis az első néhány indítás és üzemóra után lehetsz csak biztos benne ...
Ha kiderült, hogy mégsem jó bele, akkor még mindig vehetsz a kompatibilis listáról olyat ami tuti jól megy vele ... én legalábbis így csinálnám ...
A sebesség kérdés meg szerintem olyan, hogy abból soha sincs elegendő, de tudni kell mennyit vagy hajlandó rá áldozni, hogy (valamivel)gyorsabb legyen ...
-
gaben88
őstag
válasz
Sidorovich #13169 üzenetére
Nekem olyan ramom van, ami nincs benne a lapom listajaban, ettol fuggetlenul a legujabb BIOS-al siman megy xmp profillal.
-
tomsolo
addikt
válasz
ez egy elég gyakori ram, ha rákeresel tonnányi infó van róla
-
Ano
senior tag
válasz
Szerintem ha nincs rajta a listán, attól még működhet ... ki kell próbálni, mert előfordulhat, hogy nem szeriti az adott RAM modult ...
Habár én annak idején a jelenlegi inteles alaplapomba direkt olyan RAM-ot vettem ami rajta volt a kompatibilitás listán ...
Szerintem lehetetlenség mindenféle RAM modullal végig tesztelni egy adott alaplapot a gyártó által ...
-
tomsolo
addikt
válasz
Sidorovich #13134 üzenetére
Úristen mi történt a mem árakkal!
Inkább ezt venném amíg lehet... (ez simán megy 3600.ot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged