- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
-
speedernet
aktív tag
Ha vásárlás előtt jöttem volna a topikba akkor már tudnám h nem ezt a típust kell venni....Igen mennek 2933 mat de csak 1.2V on. Ami érdekes hogy a tesztek lefutnak hiba nélkül, de anomáliák vannak.
Biztos h kevés neki az 1.2 volt. tegnap teszteltem 1.19 en, úgy is ment a Prima95 blend több mint 1 órát.
1.21 volton már azonnal el dobja magát...
Küldtem emailt iponnak, le írtam a problémát és kérdeztem h emiatt lehet e gariztatni.
addig 2800 al próbálkozok, ehhez talán jobban passzol az 1.2 volt. -
speedernet
aktív tag
A lap egy GIGABYTE GA-AX370 GAMING K3
A ram meg Corsair Vengeance LPX 3000 CL15
Nincs bennt a qvl listában.
Már jó ideje próbálom be lőni de 1.2 voltnál ha többet adtam neki akkor az aida tesztben el hasal azonnal.
Addig jutottam hogy 1.2 volton 2933 cl16 al le fut minden teszt
Aida stress, Prime95, IBT is, igaz az csak 57 körüli értékeket hoz de attol még 1 óránál tovább fut hiba nélkül..
Most gondoltam h kipróbálom egyesével és az egyik modul hibátlanul viszi az xmp profilt, a másik azonnal bukás, else nagyon indul.
Szóval érdekes. -
Varoz
addikt
Mi lenne? Semmi. Mindig van újabb cucc, de ettől a régi extrái nem tűnnek el.
hokuszpkPersze, meg aki nem akarja elhinni, hogy akadnak olyan példányok is amíg alacsonyabb fesszel is megelégszenek, annak semmi se lesz elég bizonyíték. De most ezért nem fogom sütögetni a procimat, hogy elhiggye bárki is, én tudom oszt kész.
Majd tervben van komolyabb léghűtő, akkor megkapja a magáét a cucc, de most nem. -
apple87
senior tag
Az a kérdés hogy, kihasználnám e a 3200MHZ ramot?
NEm értek ilyen szintek hozzá, de nem akarom megbánni később hogy mit is választottam.
3d grafikai programokhoz kellene, maya 3ds max, játékra nem nagyon, lehet felteszek 1,2, játékot hogy kipróbáljam, de nem nagyon köt le. -
-
-
füles_
őstag
Igen, csak az a gond, hogy a B-Die chipes RAM-ok rohadt drágák. Ez a RAM meg egy budget gépbe megy, ahol a B-Die árán inkább veszel egy R5 1400-at az R3 1200 helyett.
Majd megpróbálom feljebb állítani az órajelét. Átnéztem a tulajok táblázatát és láttam, hogy valakinek a legolcsóbb 2133-as RAM 2800MHz-en üzemel. Mondjuk oda már biztos kell komolyabb feszültség meg minden. -
Jester01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest