- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
margithid #26213 üzenetére
a zen2 mar allitolag kesz van, gyartastechnologiara var. szoval ha a glofo nem kefeli el, akkor jovore jon.
erdemes figyelni a Vega hireket, volt valami hir, hogy iden 7nm -es Vega jon a profi piacra, ha azt le tudjak szallitani ( azazvagyis elindul a 7nm -es gyartas ), es az Intel is kijon a 8 magosaval evvegen, akkor szerintem 2019 marcius - aprilisban erkezik az uj gen. -
S_x96x_S
addikt
válasz
margithid #13250 üzenetére
>Ez a lista mennyire mérvadó?
>Ez alapján kicsivel jobb az i7 3770-em is.Ne az egyszállas teljesítményt nézd ("Single Thread Performance" )
Hanem inkább ezt "New Desktop CPU Performance"
https://www.cpubenchmark.net/desktop.htmlAmúgy a "i7 3770" még most is elég korrekt teljesítményt ad le.
-
R3laX
addikt
válasz
margithid #13253 üzenetére
Nekem az I7 3770k 4.6GHz BF1 minimum FPS-ben 60-65-re is leesett 64-es multi szerveren ultrán persze. A mostani Ryzen 1600 3.8GHz-en max 78-80FPS-re esik le, és max FPS-ben is kaptam egy +10-15-öt. MSI RX 480 GamingX-szel. Persze ez a különbség idővel csak emelkedni fog, ne a single magot nézd.
-
ULPIUS
őstag
válasz
margithid #13250 üzenetére
Szerintem semennyire. Teszteleshez veszed a cpu-t? En biztos nem, en pl. eletemben egyszer se futtatam meg cpu benchmarkot, megis mindig meg voltam elegedve az adott procimmal, az igenyeimhez merten valasztottam, ennyi. Ezen teszt alapjan kb. 40-el jobb helyezest ert el az i5-4590 mint a ryzen 5 1600X. En 4590-rol valtottam ryzenre, nem bantam meg, i5-ot is imadtam, annyi, h most 6magom van 4ghz-en, eddig 4 volt 3.8ghz-en, semmias kulonbseg. Ahhoz a par jatekhoz amivel jatszom es videovagashoz mindketto boven jo.
(Szemelyes velemeny, okoskodas nelkul!!!) -
chopin42
őstag
válasz
margithid #13043 üzenetére
Az intel eddig nem sok mindent csinált, mivel nem volt igazi konkurencia. Évi pár %. A ryzen, mivel jól sikerült, versenyt teremtett. Így intel papa kénytelen fejleszteni: növelni a magszámot, 3 havonta új foglalatot kiadni, vagy chipsetet átnevezni...
Viccen kívül, most van választék.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
margithid #13032 üzenetére
ugyemlexem aszontak 7 nm -en 2x6 mag / lapka lesz.
mondjuk en nem varnam, hogy a kozeljovoben meglesz a 7nm , a glofo mindig leigeri a csillagot az egrol, ami aztan sose valik valora, szerencsetlen AMD meg pislog mint hal a szatyorban.
anno pl. terveztek gpu -t 20nm -re aztan abbol se lett semmi. -
GFerr56
aktív tag
válasz
margithid #13028 üzenetére
Hay!
Szerintem a virtuális gépekhez szerencsés a multitasking. Abban egyértelműen a RYZEN erősebb. Mondjuk sosem használtam virtuális gépet, ez az én feltevésem. Amennyiben így van, futtas le az i-ken pl. CineBench-et többszálas módban,, hasonlíts össze az itt már korábban feltett értékekkel. Egyszálas módban is elvégezheted, gyanítom, hogy a fent említett prociknál szintén jobb eredményt kap az ember RYZEN-el.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest