- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
-
-
nyul105
senior tag
-
nyul105
senior tag
válasz
heavygrip #15339 üzenetére
A max vcore fura, hogy van pár mag, ami kevesebb feszt kapott.
Azt gondoltam volna, hogy a max érték mindenhol ugyanaz, ahogy a folyamatokat osztja szét a magokon.
Ha sok pici process van, ahogy egy tesztnél lenni szokás, akkor minden magot hosszú távon ugyanúgy kellene terheljen...
Ellentétben a játékkal, ahol pár mag van terhelve, a többi malmozik.De valószínűleg csak én vagyok hülye hozzá.
-
nyul105
senior tag
válasz
heavygrip #15330 üzenetére
Tippre egyszálas terhelésnél kapja az 1.34et, akkor turbozik 3.9re egymagon.
Futtass egy cb egycore meg allcore-t. Persze ezzel lehet nem mondtam újat.Amugy a current freq (mhz) értékek viccesek.
Meg a magonként maxok is a vcorenal. Miért térnek el? Erre tud vki magyarázatot? Tippem van csak... -
gyantaszuz
aktív tag
válasz
heavygrip #14695 üzenetére
Ha ugyanaz a paszta van rajta, mint a Spire/Stealth-eken, szerintem szedd le.
Sokan jeleztek, de en is ugy jartam, hogy kb lehetetlen leszedni a cpu hutot socket roncsolas nelkul (jo persze, ra lehet kuldeni a prime95-ot elotte, de maradjunk annyiban, hogy az a paszta inkabb ragaszto).
-
enemi
senior tag
válasz
heavygrip #14695 üzenetére
Az asus AI progijával vezérelheted,ha pedig külön mint ARGB szeretnéd a fényeit futtatni ,akkor a belső usb2.0-ra kell csatlakoztatnod,és a CoolerMaster programjával állítgatni azt. Ha más nincs,hagyhatod a hűtőn és na nem leszel megelégedve cseréld le.
Miért nem valami okos,jó,szép hűtőt vettél?BQ,Noctua...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest