- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
fecaga21 #26532 üzenetére
Ezt néztem, nem olyan rég és eléggé meglepődtem. Azt hittem, a ryzen után az intel eltűnt, nem is követtem őket tovább, most meg azt látom, hogy az is előállt a többmagos olcsóbb procikkal, és pl. a 6/12-es i5-ök eléggé hengerelnek játékban, árban pedig a 3600 környékén vannak.
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
válasz
fecaga21 #26512 üzenetére
ha megvan a b450 akkor b450, ha most veszed akkor b550.
Ismerosom most szaladt bele abba a szituacioba, hogy b350 lapba rakott 1600at meg 1300x-et. Jo volt. Aztan rendelt 3600at, b350ben szaggatott minden. Rendelt b450m mortar maxot, es ebben is szaggatott. De vegul sikerult elvileg megcsinalnia. Nalam lap valtasnal ilyen problema nem volt, mert zen+ utan zen+ jott. De pl b450 mortar/toma jo kell legyen, egesz olcso. Ha nvidia kartya melle rakod akkor jo. Smart cache tamogatast meg ujabban a b450 lapok is kapnak. -
Walter_White
senior tag
válasz
fecaga21 #8819 üzenetére
Nekem ilyen ramom van, G.SKILL RipjawsV 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
Intelben 3800-on is elketyeg, 1.35V-al -tobb voltal, lehet 4ghz is meglenne
2700x-nel 3466-al 1.4v-al. illetve 3600-al is bootol, csak akkor az idozitesekkel kell bajlodni-ugyhogy ezt a memot hosszu ideig cipelni fogom magammalSKHynixes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged