- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dubeczka
csendes újonc
válasz
Obliterátor #8475 üzenetére
Jó hűtés kell és menni fog
-
R3laX
addikt
válasz
Obliterátor #8320 üzenetére
Hali, a Summit ez a topik
[link]
Amúgy jó alacsonyak azok a latency-k. Menj rá jobban a trfc értékekre, nekem az többet dobott. twr meg a másolást emeli majd meg szépen, ha csökkented.
-
Albigator
őstag
válasz
Obliterátor #8314 üzenetére
Rossz topik szerintem.
Itt van a G-s procik helye: AMD Ryzen 5 / 3 2***G "Raven Ridge"
-
subaruwrc
félisten
válasz
Obliterátor #8065 üzenetére
amikor 2600x-szel néztem ami 4250-re boostolt azzal is kb itt voltam
-
Albigator
őstag
válasz
Obliterátor #5310 üzenetére
Akkor ha úgy vesszük így lehet nálam is "stabil" a 4.1 GHz ami egy IBT Very High-et még kibírt, +0.18125V offsettel de a Maxot már nem.
Szóval lehet h az LLC-t nem is kellett volna feljebb vigyem ezek szerint. No mindegy, nem kísérletezgetek már.(#5312) zzola
Nekem is ilyen kitem van Hynix C die-al szerelve. Nálam egy finomhangolás nem ártott neki, borzasztó magas Trfc értékei voltak alapból az XMP profillal 3200-on, most manuálisan belőve fesz emelés nélkül 3266-on is, sőt még egy kis fesz emelés után 3333 MHzen is kisebb Trfc-vel mentek. De maradtam az előbbinél.
-
Albigator
őstag
válasz
Obliterátor #5300 üzenetére
Most itt visszaolvasva amit írtál tűnt csak fel az LLC. Azt mondod az jobb ha normalon van? Úgy tudtam minél magasabb szintre van ez belőve annál kevesebb a vdrop. Én auto, medium, high, extremmel próbálkoztam csak, mivel azt javasolták miközben teszteltem, h ezt is emeljem.
-
Albigator
őstag
válasz
Obliterátor #5300 üzenetére
Megnéztem a másik topicot, CB benchet találtam csak... Az nálam nagyon nem egyenlő a stabilitással.
IBT Very High alap, de inkább Maximum (én itt buktam el) és Prime 95 Small FFT több óra.És az hogy az 1600, 1600X, vagy 2200G megy 4 GHz-en (de ezek szerint az se biztos h atom stabilan az előbbiek fényében), ahogy a 2600X is az nem garancia h akkor simán mennie kellene pl 4.1 GHz-en.
SOC-hoz én amúgy nem nyúltam, azt mondták az csak a RAM tuning miatt lehet fontos. Na nekem a memóriák XMP profilnak megfelelő 1.35V-on mennek (kicsit azért babrálva) úgyhogy ezt hagytam auton.
Extreme LLC melett a Vcore emelést, azaz a + offsetelést akkor hagytam már abba, mikor nem lefagyott az IBT Max alatt túlzott fesz visszaesés miatt mint korábban, hanem figyelmeztetett és leállt magától... Ekkor is gondoltam már h hagyom az egészet a francba, mert nem ér ennyit. De tényleg.
Azt elismerem h amatőr vagyok, de úgy tudom másnak se sikerült az ami nekem se... Már annyiszor írtam, h vkinek a tesztek is lefutottak és utána játékban hasalt el az egész. Ha konkrét példát tudtok nekem mutatni h mégis lehetséges akkor elhiszem...
Több oldalon is leírják, h OC-re ez a lap nem ajánlott de hát csak én vagyok célkeresztben emiatt.Ami még érdekes, h a 350-esknél a Prime Plus egyértelműen ajánlott volt, még a prohardver teszten is ő volt a befutó de a 450-eseknél már úgy tudom nem ez a helyzet.
Addig hanyagolom a témát inkább és ti is akkor reagáljatok csak ha hoztok ezzel a lappal, 2600 vagy 2600X-el legalább 4.1 GHzes képet lefutott avx-es IBT Maxról és Prime 95 Small FFT-ről. Akkor lehet mondani h én voltam a béna; szar a hűtésem, házam; nem voltam szilícium lottó nyertes stb...
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Obliterátor #4570 üzenetére
Ha a feladat kezelő bebugol lesz az 4.7-4.8Ghz is.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Obliterátor #4570 üzenetére
Csak Manualt néztem, BCLK-t nem. (több időt nem is akarok rá szánni) 4.2-4.3GHz (all core) ami hozható egy 2700X proccból.
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest