- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Akkor nem is izgatom magam, mert volt olyan is 4 modullal, hogy csak két hetente fagyott le. Az már nem is olyan rossz.
Várom, hogy komolyat csökkenjenek az 5xxx-es proci árak és várom velük együtt majd a csodát is. (Talán egy intel 10400-zal kevesebbet szívtam volna. Akkor valamiért nem figyeltem az intelt, mert nagyon az amd-t dicsőítették, hogy visszatért, de úgy érzem, hogy egyszálas teljesítményben sem olyan erős még a 2xxx-es amd cpu.)
-
Csupingo
veterán
Nekem míg nem volt a gépbe egy m.2-es ssd, addig mentek szépen 3200-on az aegis-ek a 2700-as procival (most 3000-en még nincs gond). Viszont 4db memóriával már nagyon instabil a gép. Vissza is sírom az inteles konfigomat. Kínomban ki is vettem 2db memóriát. Az a bajom, hogy határozottan nem tudnám megmondani, hogy miért ilyen a gépem. Az is lehet, hogy az alaplap szórakozik. Majd ha cserélek 5xxx-es procira, akkor ismét visszarakom a most kivett memóriákat és teszek velük megint egy próbát.
Ha már említetted, 3066-ra illene állítani, vagy 3000-re?
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm szépen !!
Még valami használt lapot vettem, de B450Tomahawk Max nincs csavarom az Nvme ssd-m berakásához ,ami a lapban van megvan, de amivel lefogatnám az SSD-t az nincsen meg. Lehet valahol venni ilyet? itt a link róla .
az X370-s lapomban benne volt a csavar a lapban nekem kellett kitekernem a tartóból. Ez sajnos bele esik a B450-s lukba.
-
Francia91
veterán
Ilyen van jelenleg, és egy másik ilyen szettet vennék még bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest