- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apa111
aktív tag
Szóval azt az egyesítő kábelt hagyd úgy ahogy összekötötted / tehát a két ventilátort egybekötve/ ez jelent egy ágat ami az alaplapi cpu fanra kötöd ,ami a cpu foglalat mellett szokott lenni közvetlen / 2db van/ .A másik ág az a pumpából jön ki amit ugye a procira szereltél fel ,és ezt az alaplapon úgy szintén rákötöd az aio pumpa csatlakozásra / úgy néz ki mint a cpu fan csatlakozó/ ,így akkor két vissza jelzésed lesz monitorozó programokkal / HW infó ,AIDA / két különböző fordulatot fogsz látni .Az AIO pumpa ki vezetésre meg csak azért lenne jó rákötni ,jobban tudod a pumpa fordulatát szabályozni ,bár én hagytam mindent a gépre ,hogy ő állítsa be / nem manuálisan csináltam/.
Ezen a képen azt mutatnám ,hogy ha be mész a biosba így kellene vissza jeleznie .
1.AIO PUMPA fordulat
2. Radiátoron levő 2ventilátorom fordulata.
A harmadik az nem lényeges az egy venti a házban ,nincs jelentősége ebben a témában amiről beszélünk.
Össze foglalva látod a biosban nálam a játékvíz pumpa rpm és ventilátor rpm látszik ,és ha be lépek a windowsra ,és meg nyitok egy monitorozó programot / HW infó/ akkor ott is ki jelzi a két értéket .Te amit felraktál Hw infó képet azon meg csak egy venti fordulat volt ,és ez tűnt fel nekem ebből vontam le ,hogy esetleg nincs valami rendben a géped körül ,és így lehet a hő fokok is mást mutatnának.Hát ennyi lenne .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest