- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
profi
aktív tag
OK, akkor próbálkozom. Ja és nem gyári hűtő van, mert az nem bírta. Felraktam egy ID-Cooling IS-50-et, a ventit pedig cseréltem egy Lepa LPBOL12P-BL-re. Sajnos ez sem hűti le.
racskobalazs: Ami számomra furcsa az az, hogy egy ilyen alap procit ilyen komoly és drága hűtővel kell hűteni. Ere kitalálhatna mér valamit az AMD. AM3-mal is szívtam, utána áttértem Intelre (ott nem volt ilyen gondom). Gondoltam kipróbálom azt AM4-et, ha már ennyien dicsérik. Eddig nem jött be, elég sok komponenst cserélnem kellett ilyen-olyan gondok miatt. Bár az integrált vga-ért odavagyok Egyszer talán kész lesz a gép és nem unom meg és adom el inkább valakinek. Én amúgy a Shadow Rock TF2-re gondoltam, hogy jó lehetne.
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest