- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
paperboy
senior tag
válasz BerserkGuts #4399 üzenetére
Sőt lehet kevesebb is elég, először én is 1.38V körül járattam (fix 3.8Ghz), de az itteni tapasztalatokat nézve bepróbálkoztam az 1.25V körüli értékkel és láss csodát stabilan megy azóta 1.2625V-on....
-
BerserkGuts
őstag
Elég agresszív
Szerintem az 1.415Volt kicsit soknak tűnik. Nálam nem hozott semmi pluszt ezért úgy döntöttem 1.38 is elég viszont a 1600MHz-hez kellett az 1.25V a gfx-nek.
Annál feljebb nem bírtam menni mert 1.3V az sok volt bár 1650MHz-et bírta viszont nem volt netem de egy single player játékon teszteltem hogy működik-e.Az elég rossz hogy csak 1300-ig bírta nekem akkor volt ez amikor még a gyári hűtőt használtam szóval biztos a hőfokkal van a baj amire gyanakodtál.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
ggeleven
őstag
Nekem is hasonló config van, de nálam nincs nagy gond a melegedéssel. Vagy melyik értéket nézzem aida-ban?
Giga B450 Aurus M
2400G (nem húzva és nincs fix órajelen)
2x8 GB Kingston HyperX 3000 MHz (nem párban véve is megy dualban 3200 MHz-en)20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Rocko
tag
1300mHz felett, 1,25v
CPU: 1,415V
rendeltem időközben pár hűtőbordát -
Vartanus
őstag
Az az érdekes, hogy pl az MSI B450M Mortaron sincs hűtőborda a VRM SoC szekción mégsem melegszik el ilyen durván. (én lehet lapot cserélnék)
Dee ha ragaszkodsz ehhez a kis Aorushoz lenne ötletem. Keress majd meg privátban nyugodtan
[ Szerkesztve ]
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
BerserkGuts
őstag
Milyen értékeken döglött be?
CPU Core voltage: ?
GFX Clock Frequency: ?
GFX core voltage: ?12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Rocko
tag
Ryzen 5 2400G kalandjaim 2.0
Pár napja próbálgatom a rendszert. A tuning művelése meglehetősen egyszerű a Ryzen Masterrel. Persze nem árt előbb olvasgatni, nézelődni a témában, akinek még nem volt szerencséje ilyenhez.
Szóval, van ez a színpompában úszó Gigabyte B450 AORUS M. Pofás lap, gémer brend lapok közt olcsó volt. Ennek meg is van a (egyik?) hátulütője a VRM-nél.
A videós részért felelős FET-ek olyan szinten melegedtek, hogy a legkisebb valamit is érő órajel növelésre iszonyatos melegedéssel reagált. Minél nagyobb volt a beállított érték, időben annál gyorsabban érte el a bűvös 120+°C-ot. Ahol a rendszer lelőtte saját magát.
AIDÁban lestem a hőmérsékleteket. Nagyjából minden szenzor behatárolható volt a neve alapján. Kivéve az irdatlan melegedést produkáló AUX néven szereplőt. (Kösz a semmit )
Felvérteződve egy "lézeres" hőmérővel sikerült kikaparni a gesztenyét, azaz megtalálni a legmelegebb pontot a rendszerben. Nem volt nehéz.
Azt tudtam, hogy CPU stressztesztben nincs ilyen melegedés. Kizárólag GPU stressztesztben szökött az égbe a hőmérséklet.A Gigabyte úgy döntött, hogy az mATX méretű lapra nem rak hűtést minden FET-hez.
A narancs fasza, mert van rajta hűtés. A pirossal keretezett rész nem kapott... (Legalább az M.2 porthoz adnak öntapadós hűtőt.)Így, hogy volt a probléma, ki kell találni rá valami hűtést. Találtam itthon pár öntapadós csipszet hűtőt.
Odapörkölve az órajelnek stabilizálódott a rendszer. Félórás CPU+APU+RAM együttes teszt után sem döglött meg a rendszer.Már csak ki kéne találni valami, hogy ott is maradjanak hosszútávon a bordák, mivel időközben leestek.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Nem igazán értem, hogy miért nem vágnak rendet a lapgyártók ezen a téren.
ha jól emlékszem a Giga az összes új lapjára ráírta, hogy 2.0-ás és van vmi összefoglaló oldaluk is, ahol azt írják az APu-n múlik. Ugyanez az Asrocknál is megvan vmi fórum hivatalos válaszban de a lapokhoz a specbe nincs beleírva csak az 1.4 30Hz. (Mondjuk nekik régen más témában is írtam amikor rossz volt a spec oldal. Javítás helyett 3 hét múlva fél oldalban kifejtették, hogy miért nem számít a pontatlan infó. )De gyanítom itt a licenszdíjak miatt mehet a ködösítés... amivel a user meg szív.
Mondjuk az AMD is kiírhatná, ha ennyire egyértelműen APU-függő és nem lapfüggő... de ott sincs semmi. Ahogy a 3D-ről sem.[ Szerkesztve ]
-
Vartanus
őstag
válasz SunMount3r #4388 üzenetére
Pár oldallal ezelőtt tágyaltuk Legközelebb javasolt a topik keresőjét is használni
De akkor újra: GTX 1060 6GB és RX580.
-
szgabor12
tag
válasz SunMount3r #4388 üzenetére
GTX 1070, Vega 56 kb.
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
Pano
addikt
válasz SunMount3r #4385 üzenetére
Annál a videokártyáknál, amit egy a 2400G még ki tud max hajtani semmi különbséget nem veszel észre.
Ha a jövőben durvább VGA-t tervezel vásárolni, ahhoz már procit is cserélned kell majd, az új proci esetében meg megszűnik ez a korlátozás (ha csak nem következő generációs másik G procira fejlesztesz). Legalább is Asus B450 esetén azt írják, hogy ha nem integrált grafikus meghajtós procit teszel bele x16-ként működik.Summa: ezzel a procival lényegtelen, mert ami valójában igényelné az x16-t, azzal nem bírna el
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
consono
nagyúr
válasz SunMount3r #4385 üzenetére
Hát, van itt többeknek dVGA-ja, de nem nagyon fogja tudni összehasonlítani x16 sebességgel Hacsak nem használt ugyan abban a lapban sima Ryzent is előtte (de akkor meg miért tett bele Ravent?). Mindenhol azt írják, hogy gyakorlatilag semmi hátrány nem származik ebből.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
SunMount3r
nagyúr
Ide is belinkelem:[link] ->Hátha itt többet/konkrétabbat tudtok róla mondani.
Azt már tudom, hogy az a Raven limitációja, tehát bármelyik alaplap esetén ez van. Érdekelne, hogy akinek van egy dVGA is a gépben az gyakorlati tapasztalat alapján érzékeli e bármilyen hátrányát?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz Alvin_ti4200 #4337 üzenetére
-
libit
tag
válasz SunMount3r #4379 üzenetére
azert irtam modellszamot, hogy egyertelmu legyen, meg tudd nezni - google a baratod...
HDR-t a beallitasok kozott lehet engedelyezni, meg nem volt idom kiprobalni
-
libit
tag
válasz pajorgergo #4380 üzenetére
500 x 0,85 = 425W "felhasznalhato" teljesitmenyed van
APU 65W
RX580 - amd oldalan 185W,
tomshardware teszt szerint kb. 230W (nem talaltam, hogy a teljes konfiguracio vagy csak a GPU fogyasztasa)
[link]65 + 185 = 250W ill.
65 + 230 = 295Wmindketto messze van a 425W-tol amennyit a tobbi komponensed nem fogyszt
(maskepp - kb. 100W all rendelkezesde OC-hoz)AMD oldalan 500W-os tap ajanlott
amd -
pajorgergo
aktív tag
sziasztok, gondoltam csatlakozok a csapathoz
Setup:
Gigabyte GA-AX370-GAMING 3
AMD Ryzen 5 2400G (3.8Ghz-re húzva)
Kingston HyperX Predator 3000Mhz (stabilan 2933Hz-n futnak)
Cooler Master MasterLiquid Lite 240
FSP 500W Hyper M (85%+ hatásfok)
Samsung 860 Evo 250GB
Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
Olyan kérdésem lenne, hogy vajon a táp elbírna még egy RX580 8GB-ot?
A táphoz még van 2db 6+2 pin csatlakozóm, csak kérdés, hogy tudna-e adni még kakaót neki? -
Pano
addikt
Erről a jutott eszembe, hogy ez egy jó teszt téma lehetne, hogy a Windows Update-en elérhető grafikus driverek a stabilabbak, jobbak, vagy az AMD oldaláról letöltöttek.
Bár személy szerint nem vagyok nagyon oda a WU driverekért.(#4373) Bossp: Én személy szerint nem ismerek mást, mint amik eddig felmerültek. Sajnos sokan küzdenek ezzel a problémával, ami lássuk be elég cink, hogy ilyennel kell buzulnia valakinek 2018 végén
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
consono
nagyúr
Ebben a notiban mintha single lenne, de ekkora lassúságot ez sem szabadna, hogy okozzon, olyan 20-25% körül van, ha jól emlékszem a dual channel előnye.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Próbáld meg esetleg a Windows 10 saját driverével, a G-s prociknál elég használható az is. Ennél többet kell, hogy mutasson...
-
Pano
addikt
válasz SunMount3r #4366 üzenetére
Sajna nincs 3D megjelenítőm.
Legalább megpróbáltam Bár, megmondom őszintén meglepődnék, ha nem bírná el full hd-n.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
SunMount3r
nagyúr
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Lehet rossz helyre írok de azért próba cseresznye. 2200u-ról lenne szó, Lenovo Ideapadban van a kis proci AMD oldalon nem találtam hozzá drivert azt raktam fel ami fent volt a Lenovo oldalán, feltettem egy Fortniteot hát kegyetlen gyengén megy Mediumon valami nevetséges felbontással 10 fps alatt. Youtube-on amit néztem tesztet bőven 40 fps felett viszi. Tudtok valami linket driverhez én nem találok vagy tényleg ennyit tud és becsapott a tecső?
Köszi
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Mercutio_
félisten
-
Pano
addikt
válasz SunMount3r #4361 üzenetére
Az egyik ilyen "nemo nyomában" félét le tudtam játszani, az folyamatos volt
Mondjuk Windows 10 videolejátszójával néztem meg, nem tudom, hogy ez mennyire számít neked.Körülbelül 36-ot?!
-
SunMount3r
nagyúr
Itt rögtön van egy pár sample. De a MVC 3D ISO Sample #3 for Pop-out & Depth Evaluation talán a legjobb.
Köszi!
-
Pano
addikt
válasz SunMount3r #4358 üzenetére
Ha tudsz esetleg linkelni egy sample-t, többen meg tudjuk neked nézni.
Körülbelül 36-ot?!
-
SunMount3r
nagyúr
Már kérdeztem itt régebben, de hátha azóta több a tapasztalat: a FHD 3D MVC videók mennek rendesen ezekkel az APU-kkal?
Köszi!
-
-
apatyas
Korrektor
Üdv!
Mire lőjem az alábbi ramot, hogy akár csak 2666-on megszólaljon?
Próbáltam 21-23-27-58-56 -al 1.4V-on, de nem vette be.
Jó szar, de legalább kaptam. 4 modul.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Mercutio_
félisten
Én se bánnám, ha lenne elég helyem az asztalon, de nincs, ezért is váltottam annó itx-re
Czimby: Az 1,35V-ot állítsd be manuálisan, mintha valahol olvastam volna, hogy egyes lapok bár elvileg az xmp-ből kiolvassák, de mégsem tartják stabilan azt a feszt, csak manuális beállításnál.
A másik, hogy a "déli híd" már a prociban van, emiatt procinként változó lehet, hogy melyik ram mennyit tudEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Itt a téma kapcsán a HTPC-s Topic-ban felvetett koncepcióm. Azt a választ kaptam, hogy egy 2200G-nek ezek nem lehetnek akadály. Nektek itt mi a tapasztalatotok ezekkel MadVR-es HTPC-zés terén?
Alaplap iránt itt érdeklődtem, ezen preferenciák szerint.
Szóval most az alaplap és a memória a kérdéses ezek alapján.
Azt is kérdezném, hogy mivel majd később menne bele egy rendes dVGA mert gaming PC-ként is szeretném majd használni, mondjuk egy RX570, akkor proci terén ahhoz elég lenne a 2200G, vagy esetleg a 2400G? (Mai játékok Max grafikával FHD-ban).
Köszi!
-
-
Czimby
addikt
válasz Alvin_ti4200 #4337 üzenetére
A jelek szerint igazad lesz 2933Mhz-en kikapcsolt boostal is meghasaltak.
Most fut 2800-on a memtest86, úgy fest jó lesz.
Utána kap egy egész estés prime95-öt is.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Baj van a frissen összerakott konfiggal...
Ryzen 5 2400g
HyperX Predator 3000Mhz (hx430c15pb3k2/8)
Gigabyte Aorus MA memória szerepel a támogatási listán!
Friss szerelés után még a win is hibát dobott.
Kb 10* megmozgattam a ramokat a slotokban utána már nem írt hibát a win, vagy szerencsém volt.
Viszont 3000mhz-en (xmp1) a prime95 és memtest86 hibázik.2666 az xmp2 itt stabil minden teszt.
Most kipróbáltam 2933-on mert több helyen olvastam, hogy ott jól szoktak menni, de ott is hibázott a memtest.
Feltünt, hogy az uefi felületén (health) látni, hogy ugrál a RAM sebesség egy kicsit, de néha nagy értékekre 3500mhz környéke is felugrott.
Most kikapcsoltam a CPU boost-ot, egyelőre jó a memtest.
Valami ötlet, támpont, hogy mit és hova állítsak?
Jó lenne, ha 2933-3000Mhz futna a RAM és a proci is boost-olna.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Pano
addikt
Hali!
Szerintetek melyik chipset drivert érdemes feltenni? Az alaplap gyártó honlapján lévőt, amiben benne van a VGA is (Asus Prime B450 Plus, augusztus végi a csomag), vagy amd oldaláról lehúzni?
Intel esetében általában stabilabb volt az alaplap gyártói, amd esetében nem vagyok biztos.Körülbelül 36-ot?!
-
stanley00
tag
válasz Alvin_ti4200 #4330 üzenetére
Sajnos nem mert ez már eleve be is volt állítva.
-
MontyCrew
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #4326 üzenetére
Sikerült összedobni, minden további nélkül vette a lapot, win fent. most nézegetem, hogymit tud.
-
félisten
Jaja, így lehet majd igazán jó kis budget gépeket összedobni!
Mondjuk eddig sem értettem, miért hagyja ki ezt a ziccert az AMD, miért tiltják az OC-t az olcsó lapokban? A kis fogyasztású gépeken kívül mindenhol dominálnának...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
stanley00
tag
Sziasztok!
Ryzen 5 2400G processzorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Konkrétabban az IGPU-val.
Az alaplap Gigabyte B450 Aorus M. Megvettem, telepítettem a Win 10-et és pöccre működött a képernyő klónozása egy másik eszközre, konkrétan 4K TV. Egy kis „gikszer” miatt újra kellett telepítenem a rendszert és mivel közben kijött egy update a BIOS-hoz így hát akkor egyből frissítettem azt is. A Gigabyte oldalán javasolták, hogy mindenképpen a legújabb chipset driver legyen telepítve a BIOS frissítése előtt és én így is tettem. Minden ugyanúgy lett telepítve ezután mint elsőre de a képernyő klónozása most nem működik. Ha bekapcsolom szoftveresen az ATI driverből akkor a 2. képernyő egy pillanatra mutatja a PC képét aztán a teljes képernyő hangyásra vált. A BIOS frissítése előtt még egy korábbi chipset drivert használtam ezért arra gondolnék, hogy esetleg az okozza a gondot. A kérdésem az lenne, hogy vajon a legújabb chipset driver használatát csak a BIOS frissítéséig ajánlja a gyártó és utána használhatok egy korábbi verziót vagy ez valami kötelező jellegű a megbízható működés érdekében.Köszi!
-
MontyCrew
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #4326 üzenetére
Ma kiderül este, most vettem at futártól. Én is sok jót olvastam róla de vele futottam ezek szerint :/
-
MontyCrew
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #4324 üzenetére
Szerencsére csere volt, sajna a biosig el sem jutott a masina így nem is tudtam állítani semmit legfrissebb volt Windowsbol fent
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz MontyCrew #4284 üzenetére
nekem volt ilyen alaplapom és ennyire azért nem allergiás a RAM-okra. Milyen Windows 10 telepítőt használsz? Ha a Microsoft oldaláról letöltöd, annak elég frissnek kell lennie ahhoz, hogy ne legyen baj a Ryzenekkel. Érdemes megpróbálni esetleg XMP profilt beállítani a BIOS-ban a memóriáknak, bár full alapon is menniük kellene. Én amondó vagyok, hogy ez nem RAM vagy lap gond lesz, inkább a BIOS-ban érdemes turkálni (Secure Boot, UEFI boot opció, stb.).
Szerk: látom, már rendeltél másik lapot, nem biztos, hogy jó döntés volt, de most már mindegy
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz AxBattler #4321 üzenetére
B+
A sejtésem beigazolódott. Azt írják A320-ban is lehet OC-zni.
Tudnám, hogy a Giga S2H-ban mi a faxért teszi vissza a CPB órajelre 3.2-re (kikapcsolt CBP mellett is) amikor minden más 3.6-ot mutat, maga a bios is. Már gondolkodtam, hogy felhúzom 4.2-re. Mivel win alól nem megy 3.2-nél fentebb de a bios azt írja többet kap, legalább kiderülne mi az igazság, ha belefagy boot közben.@fules
Ezért lettem volna kíváncsi mit csinált a 1809. Lehet, hogy én is update után tettem fel az új biost és az hülyíti be... remélem. Megpróbálom hétvégén 1803 alól mit szól hozzá.
F*xért nem bírtam ki update nélkül.
(Annyi már kiderül legalább azóta a 1809-ről, hogy a HPET OFF 10MHz -es időzítésnek nincs negatív hatása... ezt úgy látszik mégsem elb*szta az MS, hanem kikalapálta.)Mondjuk 3.6 felett zabálni fog rendesen, a lényegét elveszti a kis pattogós vas. De nem rossz annak akit nem érdekel. A Vega3-at még elereszthetnék, jóval kevésbé limitálja a ram a nagytesóknál, megnézném 1500MHz-en 1000 helyett.
Szerintem valami ilyen lehetne még ütősebb összeállítás a Celeron és i3-ak ellen.[ Szerkesztve ]
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Vartanus
őstag
A topik elején volt már téma hogy sok esetben HDMI 1.4 van feltüntetve de igazából ez az IGP és UVD egységtől függ amo meg a prociban van.
Volt már nem egy kolléga, ahogy nekem rémlik aki tesztelt Asus B350 Prime lapban( 2.0b-s kábellal és 4K 60Hz-et tudó panellal)ami elvileg szintén csak 1.4-es porttal bír, de mégis megvolt a 4K 60Hz vagyis a 2.0b-s speckó.Anno nekem is ezt mondták és logikus is hogy a lapon az csak egy aljzat nem attól függ hanem a hardvertől ami mögötte van.(elvileg)
-
Mercutio_
félisten
Veled semmi, amit írtál azt viszont ha egy tájékozatlan olvassa félreérthető, csak ezt jeleztem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MontyCrew
senior tag
Ezt a lapot rendeltem végül, már tegnap. Talán holnapra itt is van és be tudok számolni róla. Az asrock és giga lappal ellentétben alig lehet talalni ilyent.. nem sok helyen forgalmazzák, de a gyári oldalon szimpatikus volt hogy ennyi info van a memoria támogatásról.
Hdmi kérdés első korben annyira nem tema, későbbiekben lehet probléma, de majd akkor aggódom rajt, most jó darabig csak monitoron lesz úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
...és dicsérd meg azt, aki ilyen drága, ámde fapados lapot ajánlott neked!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
jeni
félisten
válasz MontyCrew #4313 üzenetére
Kérdés mennyire fontos neked a HDMi miben léte?
Ugyanis a B450 lapokban már a HDMi 2.0b van alapból. De ezek szerint még se?MSi-nel mindenutt csak
"1 x HDMI™ 1.4 port, supports a maximum resolution of 4096x2160 @30Hz, 2560x1600 @60Hz 1,2"holott a B450 "egyik ujitasa" epp a HDMI 2.0b lenne (asus, gigabyte lapok altalaban megkaptak)
miert nem tudnak NOTMALIS mITX alaplapot kiadni esszeru aron?!?!? (nekem faxnak bele ACs wifi, mikor ugyis a TV melle treszem ahol LANon kotom a melette levo routerre)
(#16) SonicX
en a 4xDP-vel nem lennek kisegitve 1xSATA + 1xM2 melle... -
Vartanus
őstag
válasz MontyCrew #4305 üzenetére
Szia!
Szerintem érdeklődj a milyen alaplapot topikban.
Bár a srácok általában MSI-t szoktak ajánlani, a B450-es MSI lapok a legjobbak ehhez a chip"set"hez
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest