- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz
Kutya_7 #27581 üzenetére
Attol nem tartok, h nem rangatod meg
asdvx: az 1158/1430-as setup még semmi alatt nem dobta el magát, az igaz,h furmark és társaival nem szoktam kinozni, de pl. GTA5, BF4, W2, Dying Light, Tomb Raider, Wolfenstein, Bioshock alatt full stabil.
De lehet megnézem kicsit magasabb fesszel.
Az 1200-as nem hiszem, h stabil, a teszt legvegen, az utolso par mp.-ben megjelent pár kék kocka.
sixpak: en sem fogom kinozni, ez a +50 mV még belefér, de a 390-es szeriaig már nem akarok uj vga-t venni
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Kutya_7 #26758 üzenetére
Nos, elkészült a diagram, feltettem rá a magok terheltségét valamint a gpu órajelet és terheltséget, és roppant érdekes, ami látszik:
- a cpu magjai alig vannak kihasználva, átlagosan csak 40%-ban, de szálanként sem éri el a 60%-ot egyik sem
- a gpu folyamatosan dobálja az órajelet, gyanítom ezzel okozva a belassulásokat
- a gpu szakaszosan kap terhelést, ami kicsit olyan, mintha "be kéne várnia" a procit amikor épp 0 terhelése van (persze az is lehet, hogy olyankor épp térképet nézegettem)Nektek mi a véleményetek?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Kutya_7 #26567 üzenetére
Ha vizezve lesz akkor jó a ref is, a tuning úgy is szerencse kérdése. Nincs olyan 290/X amin válogatott chip-ek vannak. Átdolgozott, OC-ra kihegyezett nyákos kártyák léteznek, de itt is ugyan úgy mázli kell egy bitang tuningos példányhoz. Szóval szerintem a Referencia hűtés a legjobb döntés az ára miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest