- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
qukesz #39053 üzenetére
Nálam konkrétan random esetben dobta el magát... az volt a vicc, hogy mindenféle benchmark lement úgy, hogy semmi hibát nem produkált aztán indítottam egy random gamet és volt, hogy fél óra után volt hogy 10 perc után eldobta magát. A jelenség minden esetben ugyan ez volt mint amit te írtál. A gép nem fagyott ki csak a kép szállt el mivel a füles a hangkártyára volt kötve így hallottam, hogy a game még megy tovább addig amíg resetet nem nyomtam.
Ezért mondom, hogy esetleg egy másik gépben vagy egy másik táppal meg kéne próbálni mi a helyzet.
Amúgy a vga azóta is gond nélkül működik cimbora gépében szóval tényleg semmi baja nem volt. -
h-yle
addikt
válasz
qukesz #39048 üzenetére
Ez alapján még mindig a táp a gyanús, de egy RM750-nek nem illene ilyet produkálni. Tényleg az lenne a legjobb ha másik táppal ki tudnád próbálni. Esetleg húzz le mindent (ODD, HDD, ventik...stb) ami nem kell és nézd meg úgy hogy SSD+CPU+VGA megy csak a tápról (ha lehet vegyél ki pár RAMot is).
Kábelek amúgy okék? Esetleg bemérheted multiméterrel hogy leadják-e a azt a feszt amit kell.
-
Omli85
őstag
-
h-yle
addikt
válasz
qukesz #39041 üzenetére
Angol vagy magyar a win?
Angolul: Az "Error", típusú figyelmeztetésekre kell figyelned, esetleg a Warningra is érdemes, ha nincs error. Megnézed milyen ilyen típusba tartovó esemény volt akkor amikor fagyott a gép/elsötétült a képernyő. Ha semmilyen akkor ez a vonal zsákutca. Ha volt akkor, (ahogy én is szoktam) elkezdesz veszettül guglizni, hogy melyik mit jelent, és ha sikerült azonosítani a potenciális problémát, akkor esetleg itt is tudunk segíteni továbblépni.Az Errorok csak példák voltak milyenekkel találkoztam. Általában akkor logol valamit a rendszer Errorként, ha nagy a baj, tehát valami lefagy. Ez lehet HW probléma, vagy SW probléma, tehát lehet memória, proci, VGA, vagy ezek drivere, esetleg windows kernel (azaz windows OS) probléma bár az utóbbinál a kékhalál, vagy teljes fagyás a jellemző.
-
válasz
qukesz #39041 üzenetére
A kernel (rendszermag) az operációs rendszer alapja, a hardver és a magasabb programszintek közötti kapcsolatért felel. Ha kernel error lép fel, akkor az a hardware hibájára utalhat.
A Critical error a nevében szereplő esemény, olyan jelentős programhiba, amely befolyásolja az operációs rendszer működését.
-
válasz
qukesz #39016 üzenetére
Túl kevés információ.
1.: Tuningolva van a kártya?
2.: Nem melegszik túl a kártya? Rakd fel a HWInfo nevű programot, és ott a Sensors gomb alatt tudsz értékeket nézni / logolni (a fagyás miatt célszerű ugyebár logolni, vagy akkor futtasd ablakban, előtérben a HWInfo sensors ablakkal).
3.: Próbáld meg, hogy "downclock"-olsz, visszább veszed a memória és/vagy a GPU frekijét. Ha így nem jelentkezik a gond, akkor nekiállhatsz a problémát sarokba szorítani.
4.: Megpróbálhatod, hogy a gépházat levéve egy ventit direktbe a videókártyára irányítasz (ha más nincs, asztali venti, vagy egy 12cm-es venti az alaplapra dugva, mindegy, a lényeg, hogy a szellőzést próbáld meg javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged