- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pc-man34 #25193 üzenetére
BF4 -ben elég jól muzsikál az r9 290x. Viszont mivel a játékot normálisan megcsinálták, a hallottak alapján az NV kártyáin is szépen fut.
Elejébe tenni a vízhűtést szvsz semmilyen megoldásnál nem jó - hacsak nem kifelé fújja a levegőt, mint a felső megoldásnál - mert a meleg levegő nemcsak a hűvösnek mondható NV kártyádra megy majd, hanem az alaplapra + memóriákra is. ha van rá más módod azt ne így csináld.
(#25194) proci985: Én a matricáig nem jutottam el, mert a rögzítőcsavarok is már elég neccesek... Egyik takarításnál szét akartam szedni a kártyát, aztán inkább hagytam is a fenébe, mert a csavarok nagyon könnyen kopnak csavarozás közben (nagyon fényes matt festés). Egy esetleges gariztatásnál meg mondanom sem kell, nem hiányzik, hogy belekössenek a csavarokba...
-
GL820
tag
válasz
Pc-man34 #25162 üzenetére
Hát nem tudom, ki erősítette meg neked privátban és, hogy ő milyen 290-et próbált, én érdemben csak a sajátomról tudok nyilatkozni, ami egy 290x vapor-x, másfél óra crysis 3 után se akart 61 fok fölé menni a hője, valleyben 64 fok volt a max. Nem vagyok valami hozzáértő a témában, de szerintem ez egyáltalán nem vészes. A házam se valami nagy király,/thermaltake commander ms3/ bár nem szellőzik rosszul. Szóval a lényeg, hogy nem kell aggódni egy vaporos kártyánál a hőmérséklettől, az árától már annál inkább.
-
-
válasz
Pc-man34 #25162 üzenetére
A mostani NV kártyákhoz képest jobban melegszenek az r9 290/290x kártyák. Az NV-k ref. hűtéssel is elég jó hőmérsékleteket produkálnak. Szóval, ha ez elsődleges szempont, akkor nem jó csere.
GTX980 mennyit kéne ráfizetni? Én inkább egy GTX970 re szavaznék a Te helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest