- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
válasz
gootibi #26087 üzenetére
ha biztosra akarsz menni vedd vissza alapra a procit úgy tutira elég lesz az 500-as sharkoon.... (sztem húzva is ki kellene bírnia de ez csak magán vélemény) vga 250 w proci alapon: 95 watt.... a többi komponens elhanyagolható... pár 10 watt alapon a rendszered 370 wattal beéri....
-
lowzor
veterán
válasz
gootibi #25629 üzenetére
Sapphire-nak a legjobb a 3 közül.
MSI, Asus:
Az Asus valamivel jobban lehűti a GPU-t, de a VRM-je melegebb, mint az MSI-nek. Cserébe jobb minőségű, nagyobb hőtűrésű alkatrészek vannak rajta körítésnek. Igazából mindkettő képes nagyon jól működni egy megfelelő házban.
Nem tudom, hogy nálad képes lenne-e az az 1 szívóventi kivinni a termelt hőt.
Ha nem zavar a 2 év, meg nem sokkal drágább, akkor válaszd a Sapphire-t. Ha mégsem azt választod, akkor bár félve, de én az Asus-t ajánlom. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
gootibi #25414 üzenetére
A 290X leginkább azért éri meg, mert azok a jobb chipek, sokkal kevésbé melegednek.
Szép dolog a márkahűség, de ebből a szériából inkább vennék MSI-t, Sapphire-t, powercolort. Az Asussal sem lesz bajod valószínű, de nem a legjobban sikerült hűtések.
A procid így 4.5-ön elég lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest