- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
-
Neró
őstag
Azt írták, hogy sajnálják, de se cserélni se javítani nem tudják és le lehet vásárolni. ( memória hibás volt már a kezdetektől- csak ugyan akkor ruháztam be monitorra is szóval nem voltam képbe hogy melyik szórakozik.)
Akkor ráfizetek még egy 10 -est és akkor legyen az 256 bites - azt hallottam ég és föld a különbség.
Akkor ilyen 40 körül mit ajánlanál, ami megbízható? Ha iponos linkkel megdobsz azt megköszönöm. -
Neró
őstag
Sziasztok,
úgy néz ki, hogy teljesen megadta magát az ASUS R7 260X OC -m és se kicserélni, se javítani nem tudják az iponosok. Nos melyiket ajánlanátok amelyik nem adja fel egy hónap után? A kártya 30 volt még 5K -t ráfizetek ha kell.
[link] - ezt néztem most.
256 bites nincs ennyiért?
-
Neró
őstag
válasz
Habib[HUN] #2106 üzenetére
Először nekem is csinálta ott, majd a rendszer újrahúzása után ott már nem jelentkezett.
Egyébként vicces helyzet mert egyszerre újítottam be monitort és kártyát és beletelt egy kis időbe míg rájöttem, hogy most minek mi a baja... -
Neró
őstag
Azzal a driverrel is csinálta. Most azért raktam fel ezt amit adtak hozzá. És az a poén, hogy egyébként pl. Diablonál nem csinálja (játék közben) csak pl. TrackMania -nal és Battlefield -nél.
Jelenleg miután újra tettem a rendszert - ezek a bugok vagy mik - kockázódások eltűntek az asztalról, Chromeból és YouTube videókból. Előtte ott is voltak.
U.I : Most felraktam az ASUS oldalán található (a kártyához) legfrissebb drivert. De így sincs változás.
-
Neró
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy ASUS R7 260X OC 1GB -os kártya.
A következő hibát produkálja: [link], [link] - kinéz magának a képernyőn egy pontot és ott téglalap alakban legtöbbször elkezd (a textúrák eltűnése és villogása mellett) vibrálni kis kockákban.
Ezzel mit lehet kezdeni? Nem találtam Googleben érthető megoldást.
A rendszer teljesen új 64 bites Home Premium - minden Driver friss (azt raktam fel, amit a kártyához adtak CD-n)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest