-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
partxxx
tag
válasz
guftabi96 #2437 üzenetére
már akkor gondolom lejárt az elállási lehetőség ?
menj be, csapd az asztalra a kártyát meg a brét, és mond, hogy vagy ezt, vagy azt de beveszik ...
am az ASUS sem jobb, sokat írtam nekik és csak hápogtak "hogy ez a kártya ilyen"
ezért nem javaslom senkinek sem az ASUS gpu-kat (alaplap még csaktán, de azok minősége és felszereltsége is zuhanóban van) -
TIT
veterán
válasz
guftabi96 #2394 üzenetére
Sejtettem,hogy asus,azokkal sok gond van.
A 750Ti-t vedd az ua.ill.néha erősebb és kevesebbet fogyaszt(75W)az igaz,hogy mindig ennyit fogyaszt(idle-be is)úgyhogy mégse fogyaszt olyan keveset,de nem kell neki tápcsati,kérdés ez az alaplapnak mennyire jó(végülis a táptól szipkázza az is)nekem mondjuk restartolt ahogy beraktam.
Vissza kell venniük,asus vissza szokta.Esetleg kérdezz rá,hogy blackscreen van és mit csinálj,mert nem normális és akkor mondják,hogy vidd be. -
TIT
veterán
válasz
guftabi96 #2392 üzenetére
Szia!
Szegény öcséd szívjon inkább mint te
Ez tipikus hiba ezeknél a kártyáknál,nekem comodo tűzfalnál volt sokszor blackscreen és win 8-nál sűrűbben.
Ha visszább olvasol ott írtak megoldást(órajellel kell variálni)vagy még talán driver vagy bios csere.
Milyen márka?Nekem a 14.9-el nincs ilyen gond(most)és a moncsi is visszajön.
Nyugodtan vidd vissza sok embernek kicserélték(nekem is a 7790-et)mert ez köztudott hiba.Ha nem amatőrök akkor tudnak róla(nekem nem problémáztak a hardverker-be)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest