Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #6968 üzenetére
Jó az
Nálam a HS 70 fok alatt maradt, ez okozhatja, hogy magasabb órajelre tudott boostolni (1582 MHz vs 1541 MHz). Na már amellett, hogy a GPU-k között is vannak eltérések
Amúgy a 3DMark verziójának eltérése is okozhat némi különbséget. Én a steam-en elérhető "Demo" verziót futtattam csak, de ez naprakészre van mindig frissülve (Systeminfo: 5.14.693 illetve GUI: 2.6.6174 s64)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #6884 üzenetére
Hmmm....úgy látom a -20%-hoz nem optimális a beállításod. Legalábbis Superposition és FS vonatkozásában biztosan. Ha megnézed a korábban berakott 200W-ra korlátozott teszt eredményeimet [link], akkor jól látható, hogy jelentősen magasabb pontszámokat tud produkálni a Vega64, tehát a 265W környékére belőtt beállítás nem lesz megfelelő 200...215W környékén. Sajnos ilyen ez a játék...Én maradtam a 0%-os powerlimit beállítások mellett, a 200W-os tesztelgetés "csak" azért volt, hogy lássam mit lehet kihozni energiatakarékos beállításokkal ugyanis chill-lel úgysem fog itt mocorogni, de ha mégis kell a kakakó, akkor lesz
Monitor OK (nekem is ugyanez a típus van
)
kyle23
Tényleg azt el is felejtettem írni, hogy tudsz nagyobb natív felbontású kijelzőt alacsonyabb felbontáson is használni, csak azt figyelembe kell venni, hogy a képernyő pixeleit a natív felbontáson nyújtandó legjobb képminőséghez alakították, így ettől eltérve a kép minősége romlani fog. Hogy menniyvel, azt kijelzője válogatja
-
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #6829 üzenetére
No így 220W magasságában is ugyanoda boost-ol.+50% mellett véletlenül nem nézted meg hova dobódik a max boost órajel?
Amúgy VRM hőfoka is teljesen rendben van, ráadásul a Hotspot is jóval alacsonyabb lett
Monitorod freesync-et tud? Azzal lehet még nagyon sok energiát spórólni -> hőfok alacsonyabb -> ventifordulat szintén alacsonyabb
FS és Superspos pontok mennyire csökkentek így vissza?
szerk.
Üdv minden új Vega használónak a topikban
Aki nem ismerné: finomhangolásra és extrémebb mókolásra (rendszergizda jogokkal futtatva jobbklikk a fejlécen, majd PPTable editor, ahol GPU-Z-vel lementett BIOS-t betallózod, szerkeszthetővé válik a P0...P5 állapot adatai is) ajánlott program: OverdriveNTool
-
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #6790 üzenetére
Ezek szép eredmények
Érdekes, hogy általában P7 és P6 freki értékei között szokott valahol lenni a GPU órajel, míg a kép alapján ezzel a beállítással egy lépcsővel lentebb van a max freki FireStrike és Superposition alatt. A feszültség is "csak" ~1030-1040mV-ig ment fel.
Játék alatt boostol P6 és P7 közé?
-
imi123
őstag
válasz
struszi #4117 üzenetére
Majd csak alakul.
Ez már nem is olyan rossz 242000-értGIGABYTE GV-RXVEGA56GAMING OC-8GD Radeon RX Vega 56 8GB HBM2 OC PCIE
-
lacus83
senior tag
válasz
struszi #3557 üzenetére
Szia!
Köszönöm az üdvözlést.
A problémád nem egyedi, érdekes egyelőre a Vega viselkedése. Próbálj meg egyedi profilt alkalmazni, saját fix beállításokkal...
Régebbi driverre is volt panasz, de lehet épp nálad az lesz a jobb. Részemről nem is szoktam addig friss driverre váltani amíg a régebbi is működik. Kivéve ha az újabb driver olyan javítást hoz ami érinthet engem is.Tápra gondoltam volna még, de látom Fsp Raider 550W, az azért nem gyenge.
Üdv Lacus
-
Plasticbomb
addikt
válasz
struszi #2729 üzenetére
Melyik BIOS van neked most fent? Nagyon nem mindegy, az a helyzet. Az Airnek alapban 220W a határ, +50% limit és kb 260-330W között megáll, a vizes viszont már alapból más PSTateken megy. Egyedül a P1 ugyanaz a két BIOS esetében, 260W az alap amit megenged, vagyis simán beleszalad a 350-450Wba is. Játék alatt az már elég ahhoz, hogy a CPU max plusz a GPU max plusz az egyéb kiakassza a Tápot.
Egyébként ez egy nagyon frankó táp, aggódtam a Vega miatt, hogy nem lesz elég, de az AIR bioshoz/beállításokhoz elég, pont jó, max terhelésen a leghatékonyabb tartományban dolgozik. Gondoltam rá, hogy esetleg melege lenne, de annyi helyről kapja a levegőt, hogy ez lenne a legkisebb. Ráadásul nem is az mITX házban van most, hanem a nagy viznek szánt házban, ahol minden falon hatmillió lukasztás van szellőzésnek.... És ugyan a vizes biost nem próbáltam az mITX házban, de ott nem volt gond, szal ez csak a pillanatnyi nagyon magas kiugró érték lehet. Visszaveszem az órajeleket, nincs gond, csak nem mindig jut eszembe átállítani.
Csak ismétlésként, ez kifejezetten a vizes bios lehetőségei miatt jön elő, az AIR biossal/ AIR beállitásokkal ebbe nem futsz bele.
Ez a táp az: Seasonic Platinum Fanless 520
Amint megjön a 850es nagytesó, megy vissza a helyére, ahova eredetileg vettem. Abba a gépbe az RX480hoz terveztem őt, oda meg több mint elég. A 420W ikertesóját meg az öcsém használja, szintén nagyon frankón megy, pedig ott még néha meg is hülyülnek a beállitások, és az alaplap megkínálja a procit 1.6+ Val, ami eléggé overkill tud lenni 4,5 GHz beállításon egy AMD cpunak, egy R9 380X társaságában amire egyébként egy időben szintén kellett volna egy jobb hűtés.. Csak aztán végre újrapasztáztam thermal grizzlyvel, amitől egyből esett vagy 25 fokot a hőmérséklet, és elkussolt a venti.
-
törölt tag
válasz
struszi #2709 üzenetére
Az elég vészjósló a Vega 56-nál hogy:
Sorry this product is NOT AVAILABLE ANYMORE
Úgy látszik a bányász kolóniákat AMD nem akarja támogatni tovább MSRP árral...Televan: mi ezt az itt a piros hol a pirost játsszuk már egy ideje
Struszi: A 77 fok hot spot az nanyon jól néz ki, ezért szent küldetést kapsz
Nem akarod feltenni a Devil 64 driverét ? Az a Morpheusosoknak előnyös lenne ha prohardverezés közben tudna null Decibelben venti megállítósat produkálni.
Ha pedig felgyulladna kiégne felrobbanna akkor tudjuk hogy nem szabad feltenni, na mit szólsz ? -
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #2683 üzenetére
Ja jó, akkor legalább kicsit előre is gondolkodtál
Amúgy meg látod, hogy vékonyabb hőátadó réteg csak jobban muzsikál. Nem hiába írtuk, hogy vastag lesz az a tripla hővezetőpad a VRM-hez
Nekem ilyen cucc van itthon [link], de VRM-re lehet nem a legalkalmasabb, mert 75 fokot írnak folyamatos hőterhelés bírásra hozzá és csak időlegesen tud rövidebb ideig 120 fokot is elviselni
-
AtHoS
nagyúr
-
törölt tag
válasz
struszi #2670 üzenetére
Honnan szereztél hőálló ragasztót ?
No HÍREKET mondunk
Országosan hóesés várható és ma volt Neweggen Vega.
Price Listed: PowerColor Radeon RX Vega 64 ($619.99-50MIR=569.99) newegg.com
már elérhetetlen... -
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
válasz
struszi #2633 üzenetére
Itt is előjött. Nekem csak a kártyát kapcsolta ki, csak kikapcs után volt hajlandó a kártya újra működni. Eddig nem csinálta, csak most, hogy felraktam a vizes64 biost. Meglepett. Na mindegy, most jó vagyok nélküle.
Szintén. Hálistennek, csak akkor ilyen forró, amikor játszom, csákányozás alatt teljesen jól elvan.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #2515 üzenetére
Azért a VRM-nél elég vastagon maradt még a thermalpad
viszont jók a VGA hőfokok Furmark alatt
gratula
még ha 220W-ot kellett csak hűteni
A hátlapról nem sajnáltad szintén a thermal padot, pár fokot biztos az is jelent. Kézrátétellel milyen melegnek érezted?
Amúgy a progiból van 1.19.1 verzió, ami már támogatja a Vega-kat [link]
Kíváncsi vagyok, ha optimalizálod a gyári feszültséget, akkor mi fog majd "kisülni" belőle
-
Raggie
őstag
válasz
struszi #2486 üzenetére
Ez sajnos nem lesz jó. VRM-ek meg fognak főni...
Ilyet nem csinálunk soha!!! Lásd kép:
A thermal-pad-ok használatát minimalizálni kell, mert azok a legrosszabb hőátadású komponensek. Nem véletlen, hogy ahol lehet ott a lehető legvékonyabbat ajánlja minden gyártó használatra! Mindenképp ellenőrizd a VRM-ek hőmérsékletét! De ha lehet inkább szedd szét és cseréld le egy réteg thermal pad-ra és a vékony bordákra. A nagy kockákat amúgy sem igazán kell hűteni, ha van elég légáramlat.
-
törölt tag
válasz
struszi #2486 üzenetére
Na most várjál Te mit is csináltál ?
Morpheus II.-t tettél rá ? De ez esetben ott lenne a doboza a háttérbe nem bírnád ki
Vagy csak újrapasztáztad és alutüsiket tettél rá.. de akkor meg adja a kérdés hogy fér rá vissza a ref hűtés.
Annyi látszik hogy molted GPUd van és nem ragasztottad hanem kétoldalas thermalpadot ragasztottál
A alacsonyabb részekre mivel nem volt dupla széles thermopadod ezért kettőt egymásra hogy meg legyen a vízszint és arra a hűtő tüske. Jól látom én ezt ? VRMnek ez teljes terhelésen ennyi ?szerk: Na jó AtHoS kommentje még nem volt kint mikor írtam
én is egyből az egymásra ragasztás dilemmáján morfondíroztam
de hát a hőmérsékletek mutatják hogy működik szóval...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #2486 üzenetére
Jó látom, hogy Morpheus-t kapott hűtésnek? (árulkodó a képek elnevezése
) Gratula hozzá
Milyen P6, P7 beállításokkal hozza a GPU-Z-n látható eredményt?
Van ám már 2.5-ös GPU-Z
Látom nem spóroltál a thermal padokkal, viszont így többszörözéssel nem romlik sokat a hőátadás a bordára?
-
törölt tag
válasz
struszi #2271 üzenetére
Akkor valószínű jobban meghúztad mint ők vagy jobb a paszta.
És mi lesz ha még rendes Borda is lesz rajta)
Én mindenkit arra buzdítok hogy ne legyen 90 fölötti HBM értéke valamit kezdjen vele...Mutatok egy érdekes dolgot rigeseknek nem rigeseknek mindegy:
Vízhűtés vízhűtés nélkül ,sok Vega, paszta, venti és ek blokk nélkül.
Ezek egy tartályt használnak és egy
3M-től szerzed a folyadékot ami egy 61 fokon forrni kezdő folyadék (többféle van) , maga a folyadék bőrirritáló ezért zárt tartály kell nem baj ha van rajta (túlnyomás szelep) és kb az a működése hogy a hőleadó felületeknél forrásba jön a folyadék a tartály tetején pedig van egy cső amiben szobahőmérséklet van és lecsapódik , picit hasonló a vapor kamra működéséhez csak nagyban.Akiknek meg van akkora angyali türelmük hogy még mindig kitartanak a custom mellett azok nézhetnek ismét ASUS videótesztet
Ja és ma is PLAY IT van gyertek Ott van a Hodor is , gondolkoztam rajta hogy aki kijön szerzek neki AMD promót de szerezzen a topicgazda -
törölt tag
válasz
struszi #2240 üzenetére
Na szuper Nyomj már egy GPU-Z-t firestrike közbe hogy lássuk is.
Féltem hogy XFactor esete után elmegy a kedvetek tőle...
Erre már merném felrakni a folyékony fémet, azoknál az "árkoknál" franc se tudja folyékony létére hogy viselkedik, oda biztos pasztát tennék.
Néztem Te C1-es vagy X factor is C1 akkor ennek így nincs értelme.
Reméljük még X Factor ad majd magáról életjelet... nehogy szegény elsenvedjen két 1080Ti társaságában
Nem akarod a régi 91 fokos beállításodat megismételni hogy most mi a helyzet ? -
Walter_White
senior tag
válasz
struszi #2231 üzenetére
Grat! Na ezt nagyon jó látni, pont ilyen VGA-t rendeltem én is be, a jó öreg hajszárítós módszer, és még nem is holomatrica van rajta hanem egy silány kis papírmatrica, legalábbis a képről ez jön le, én is majd Decemberben hajszárító + pengével lenyesem , vagy papírral. Hajszárító mellé mit használtál?
Jó sok paszta van rákenve gyárilag
-
törölt tag
válasz
struszi #2216 üzenetére
Volt benne Vaporkamra szétszedve az érdekes volt, meg az is hogy ASUSnak egyenletesebb volt a lenyomata.
Mondjuk az várható volt hogy a molted unmoltednél más lesz a nyomásérték.
Ebben a c0-ás 64-esek valszinű szerencsésebbek.
Valahol írták is hogy kézzel felcsiszolja (polírozza a rézlemezt). -
hajbel
addikt
-
hajbel
addikt
válasz
struszi #2202 üzenetére
A víruskereső nem is fog találni semmit. RogueKiller-t kell futtatni.
-
törölt tag
válasz
struszi #2197 üzenetére
Első blikkre azt mondanám hogy bányászvírusod van.
Mondjuk ennyi bányász között nem csodálom hogy elkaptad
Vagy összeakadt az MSI AB a wattmannal, de ilyenről nem írtál eddig.
Monitorozd folyamatosan GPUZvel és ha látod hogy felfut futtass egy feladatkezelőt, figyeld internetforgalmat esetleg tiltsd le a netet , tudod ilyen rendszergazda dolgok...
Árulja régi tagunk OMLI a kártyáját EK blokkal akit ilyen érdekel... és ezzel a szobával reklámoztatja, hát nem kedves ember ? -
törölt tag
válasz
struszi #2166 üzenetére
Vega 64 DIY Watercooling Mod struszi edition
Nagyon fontos dolgokat mond,
50 mm-es Kapton-szalagot használtam a kondenzátorok szigetelésére a GPU körül
A vékony poliimid szalag magas hővezető képességgel rendelkezik, hőálló és nagyon jó elektromos szigetelő.
Némi teszt után észrevettem, hogy a kártya leállt, habár a GPU hőmérséklete jóval 50 ° C alatt maradt. A rendszerem többi részét az OC nélkül próbáltam tesztelni a stabilitás érdekében.
Némi problémamegoldás után úgy találtam, hogy a GPU hotspotja meghaladja a 100 ° C-ot.
Úgy vélem, hogy a termikus szonda közvetlenül a GPU és a HBM chipek közötti T csomóponton fekszik, ami korábban nem volt lefedve - ezért teljesen lezártam a csomagolást folyékony fémben. -
X Factor
addikt
válasz
struszi #2166 üzenetére
Nah jah csak gondolnám, ilyen esetben azért műkődnie se kéne.
smc Nézek másik konfigot, csak már ezzel is a tököm kivan. Tegnap elmenet a félnapom mire kiderült h. legacy lapban nem is fog menni a vega... Azt órákig a kártyát szereltem, miközben nem is volt semmi baja...
ktg3 Jah
A vége tényleg az lesz, hogy visszarakom a gyárit és megnézem úgy mit produkál, aztán ha marad az error code 43, akkor rma.
Csak hát nyilván ha valami sw gebasz van, lutrira azért nem postáznám, hogy ott meg hülyéne nézzenek, h. de hát náluk meg megy
-
X Factor
addikt
válasz
struszi #2112 üzenetére
Nézzük sorban.
Nem jön le egyben, túlképp 4 részből áll. Backplate, Frontplate, Chamber, Blower. És van benne vagy 20+ csavar, 4 különbőző fajtából, de egyébként egész hamar szétlehet szedni.
Megjegyzés, a gyári pasztázás elég kaki volt.
No, de utána jön a matek... Szóval én nem tudtam h. a rendelt thermalpadoknak nem h. 2 oldala, de konkrétan egyikse öntapadó... Innen buktam is a ragyogó tervet...
Ellenben irgalmatlan mennyiségben van a morpheushoz 2 oldalu ontapado cucc, szoval az egész kártyát belehet teriteni.
Miutan vegeztem, visszaraktam a backplatet. Hiba volt, ezzel a hatlapi felfogatoval nem illeszkedik pontosan, és ferden csalén állt. ráadásul elsőre a felfogatás se volt tökéletes, nem is kaptam képet, bár a ventik pörögtek, reméljük a legjobbakat. A gép ami itt van nálam tesztre egyelőre instabil, először belővöm, aztán most újraszerelve megy vissza a morpheus backplate nelkul.
(#2113) -FreaK-
Nem sziv az
Hátul ahol van kereszt muanyag, mindig azaz oldal ahova tolja a levegot, ha nem latsz olyat akkor onnan kapja a levegőt.
Ez külön jó story, reggel táskámbana vega-val tekrek befele, amikor leesett h. a cm ventiket otthon hagytam, ugyhogy a 2 ventit ami a cégnél legkozelebb volt hozzam tesz erejeig benyultam. 22k a cooler, plusz kell egy y pwm oszto az par szaz.
(#2116) Raggie Köszi, tudom ezeket az infókat
De én is úgy voltam vele, h. ha már adtak feldobom. Meg jobban is nézz ki igy. Ellenben ha szereltek, majd figyeljetek, amit kékkel karikaztal a fenti 6-os. No ugye azokat direkt alacsonnyal ragasztottam, de a huto felfogatasat 2mm-re eltartja. gy sikerult faszan ferden elsore felfogtani. Miutan levettem, latszodott, h. nem is érte el a pasztat, igy 4db négyezet alaput le is vettem. Itt jegyeznem meg h. aki szkeptikus a ragasztassal, konkretan alig birtam leszedni, pedig elég jo eroben vagyok
-
törölt tag
válasz
struszi #2066 üzenetére
Az hogy a Morfeuszba mi van az UNBOXED fülön meg lehet nézni, van benne paszta is csak hát az "valamilyen" paszta
A Gamer Nexux ( thermal adhisive) hővezető ragasztó-val tette fel
"nem nagyon láttam olyan thermal padot aminek mind a két fele ragad."
klikk a linkre -
törölt tag
válasz
struszi #2038 üzenetére
Te struszi nem melegszik az csak neked 1100 on kell járatni a HBM-et
Mert kell az a 24 ezer pont
950-en 71 fok a HBM. Tegnap direkt néztem ELEX alatt 79 GPU fokkal,
Nálatok is van olyan hogy a GPU Z a 71 fokos HBMbe rajzol ilyen 1490 fokos tüskéket ?
Remélem csak hibás és nem a pokol ördögei sütögetnek bent ropogós zöld falatkákatWolfenstein 2: a legújabb patch felgyorsítja az RX Vega-t akár 22 százalékkal
-
Plasticbomb
addikt
válasz
struszi #2005 üzenetére
A WoT nem terheli meg igazán a kártyát: sikerült belőnöm, hogy max ventivel 1630on járjon a GPU meg 1100 HBM de WoT alatt 1430 a max, amire felkapcsol a kártya, hiába nyomok ki minden FPS limitert, 90-110 FPS és akkor is csak 1430... Szal mivel amugy sincs szükség 60nál többre, limiterek, és a kártya majd elalszik 4k WoT alatt.
És igen, volt róla hír is, ha jól rémlik, hogy a furmarkot driverben korlátozzák, hogy ne nyírjanak ki annyi kártyát a felhasználók.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
struszi #1999 üzenetére
"Szóval mindenképpen jók a kolléga eredményei"
IDLE hőfoknak is? Sajnos nincs infó milyen körülmények között lett leolvasva az amit beírt. FULL LOAD értékeknek teljesen rendben vannak...sőt...., de ahhoz kellene a kiegészítő infó, ami talán lesz is ....majd mellé...addig viszont csak "bulvár" eredmény
-
gergom
csendes újonc
válasz
struszi #1984 üzenetére
Én egy Kraken G10 keretet vágtam le, és fúrtam ki. Egy vágódeszkán, 3-as fafúrószárral és kézben tartott fűrészlappal
. Így sem volt túl nehéz, de ha valakinek van satuja, azzal gyerekjáték.
A kártya ventilátorát rajta hagytam a VRM-eket hűteni, és mivel volt tartalékom, ráállítottam mégegyet.
Az alaplaphoz tartozó hőszenzort odatettem a felső VRM-ek mellé, az vezérli a radiátor ventiket. -
törölt tag
-
Apucy01
őstag
válasz
struszi #1913 üzenetére
Nem tagadom én fanatikus AMD mániás vagyok.. de ez nem jelenti azt hogy a másik oldal csak sz@r lehet!
van olyan ismerősöm barátom aki a másikóldalon van és a mai napig álitja hogy a 6700k procija szénné húzva full viz a gépe meg a 1070 8 gb karija amit mellesleg be kellett kenni valamivel hogy menyen is jobbak mint a ryzen 1800x és a vega 64. de ettől még barátom a srác . -
-
OddMan
őstag
-
-
törölt tag
válasz
struszi #1850 üzenetére
Remélem nem a postásba nyomtad a nyomkovetot
Szedd le a GPUZ bol is a legfrisebbet aztán ha azt irja ki rx 580 kezdj el gyanakodni
Egyszerre fogod tesztelni a kártyát az uj drivert a fall creatort csudi izgi lesz
Firestrikézzél ha az lefut nagy baj nem lehet utána johet a finombeállitás
és miért vettél ki egy hét szabitSrácok az uj driver 5 százalék pluszt igér 1440P-n nem hordult fel senki még hogy már ez tul sok
-
törölt tag
válasz
struszi #1816 üzenetére
Gamers Nexusnál senki nem ragaszt "szebben" sünöket
))
-
X Factor
addikt
válasz
struszi #1812 üzenetére
Én is ugyanerre jutottam, csak néztem redditen az átépiteseket és nem értettem, h. miért nem használja senki ezt a megoldást. Merlinnél kosárba bedobáloma thermal padeket is akkor.
Ventire is lett megoldás, van náluk sima minipwm adapter és utána azt meglehet toldani egy rövid spliterrel.
-
törölt tag
válasz
struszi #1792 üzenetére
17 10 3 al driver Fire Strike 1.1
Stockba mértem egy elképesztően gyenge eredményt , komolyan nézze már meg valaki más is neki ez az eredmény mennyi ennél a drivernél a balanced módra rakva !Graphics Score 23 086
Alulfeszelve, 50% Power Limit, meg kis HBM emelés.
Víz nélkül várom a hasonló eredményedet(E penis kardozás)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
struszi #1744 üzenetére
Refre nekem már ki vannak nézve a dolgok, csak a hogyan, melyik irányba döntést kell meghozni. Ha egy full vízkört kell kiépítenem, akkor rámegy egy 600-800€ ha csak morpeusozok, akkor megvan max 100€ból, de az is lehet, hogy először kap egy morpheust, és majd ha ott tartok, hogy a vízhez megvan minden, akkor le lesz vizezve.
Pepee: Jó kérdés, ref 480 pörög mindig, csak max ilyen 600-800 rpm-el. Megjön, meglesem. De feltételezem, hogy lassan, de mindenképpen kell pörögjön, hogy mozgassa a levegő a blower kialakítás miatt. S mivel nem gyári megoldás, szerintem a Morpheuson is pörgetni fogja, csak max annyira lassan.
-
törölt tag
válasz
struszi #1527 üzenetére
Struszi ráérsz e ?
Mindig csak ez a munka... meg olvasás...
Asus STRIX Radeon RX Vega 64 Review - FINALLY A Custom Card VIDEO
ASUS STRIX Radeon RX Vega 64 8GB Graphics Card Review
Azon a Deus Ex 1080P-n egy mosolyt remélem ejtetek.
Kontra:'Finding stock at the right price is a nightmare"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest