- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
#95712068 #47946 üzenetére
Én is azt szoktam mondani. Hiába a speckó beállitás a hütött környezet bár ez itthon 1-2 rignél biztos nincs. De 24/7 365/24 az sok egy nem erre tervezett hardvernél. Ha pedig egyértelmüen nem lenne káros akkor minden bányász hirdetésben fel lenne tüntetve, de le van tagadva.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
#95712068 #47890 üzenetére
Esélyes, hogy nem az a következtetés igaz, hogy nem érvényesítette az AMD software a beállításokat, hanem hogy nem volt stabil a tuning. Sokáig én is azt hittem, hogy bug, de valójában, hiába stabil a stressz teszt 100% loadon (state 7 állapotban) a kártya, minden más körülménykor State 1 és State 6 között ugrál és meglehetősen gyorsan.
A freki ugrálása közben viszont magasabb feszültség kell, hogy stabilan üzemelhessen a GPU. Ha csak befixálnál egy állapotot state 1-től 7-ig és megkeresnéd hozzá a stabil feszt az jó, viszont hozzá kell adni még valamennyit, hogy a frekiváltáskor is stabil maradjon a GPU.
Ha megtalálom a stabil feszt egy adott State-en (1-7), akkor hozzáadok még 6,25/12,5/18,75/25mV-t. Próbálgatom, de már csak menet közben valós használattal. Ehhez nem stressz teszt kell, hanem daily usage scenario. (böngészés-stream nézés, gaming, és alt-tab, alacsonyabb és magasabb GPU hőfok közepette.) -
törölt tag
válasz
#95712068 #47888 üzenetére
Bios reset után volt post screen, "frissítettem" a bios-t egy 3 évvel ezelőttire.
Működik a shift+restart módszer, de amúgy is van post screen, így be tudok lépni bios-ba, épp prime95-tel nyúzom a procit. 5xxx-es procikhoz dobták ki alapvetően az új bios-okat, szóval 1xxx-el nem vártam csodát, de azért már láttam lelki szemeim előtt ahogy számítógéppel a talpam alatt táncolom el a lord of the dance-t... -
Gyuri27
félisten
válasz
#95712068 #47870 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy nekem kell adnod kevés pénzé. Itt el lesz cf-ben.
Ha bios nem látja az lehet a rossz tuning miatt. Pcie freki ugye 100? Soc fesz mennyi?
Egyébként az amd gyári órajelen 1388-on megy simán 0.9-en de még az alatt is.
Az 1388 vs 1244 közt fogyasztásban reális lehet a 20-30 watt difi.
A max frekit húzd le -6-7%-ra, az áramfelvételi korlát legyen 40-45% és már hangoltad is.
Persze lehet egyesével mókolni, megtesztelni a beállitásokat.Ha nincs biosban kép az lehet még inicializálás hiba is. Egy 450-es lapban nem kellene persze (esetleg egy újabb bios lehet megoldás). Ha nem a lap a ludas akkor a vga. Kérdés milyen bios van rajta, bios vagy más mókolás történt-e.
Annak a konfignak 350 watt bőven elég az fsp-től.
Monitoron ki tudod próbálni, hogy ott jó-e?
-
-
pixelshader
tag
válasz
#95712068 #43491 üzenetére
1ik driverrel se marad meg.
Minden indításnál be kell tölteni a kis profilomat.
Vagyis félig-meddig úgy tűnik mintha megmaradna, de valójában nem. Ez ilyen amd feature.
A bios flashelés nem biztos hogy megoldás, mert nekem pl hülyeségeket írt ki. A gpu state-ekre mindenféle random számokat írt + a módosított bioson nincs aláírás és kell hozzá egy patch.
-
törölt tag
válasz
#95712068 #43490 üzenetére
Korai volt az öröm.
Első újraindításnál nem nyílt meg a radeon software cru-zás után, mivel babrálni kell vele, hogy visszavegye az üresjárati ram órajelet 75Hz-es desktop esetén. 5700 témában segített valaki ezzel kapcsolatban, így ezt minden driver telepítés után meg kell játszani, és nem száll el az üresjárati fogyasztás.
Második újraindításnál belőtte az alulfesz értékeket, a harmadiknál visszaállt gyárira, és azóta minden egyes újraindítás után be kell tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged