- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
varmi2
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz
Cseri0058 #39074 üzenetére
27" 1440P-ből is vannak szvsz elég jó ajánlatok, az elég jól eltalált kombináció.
Ha mondjuk csak 2-2,5m-ről nézed 3 helyett, a méret sem fog zavarni a 32"-hoz képest.
De amúgy a 32" 4K sem rossz, szvsz, bőven élhető még monitorként, és ha TV-ként nézed, akkor FHD-n is elvileg korrekt marad a minőség, mivel négyes blokkokat tud egyben meghajtani. Csak ugye kérdés, milyen minőségű 4K holmi jön ki adott összegből, mert a jobb 27" 1440P-k sem olyan túl olcsóak.(#39075) craftsman01: Igen, így már érthető a story.
Én ultra grafikából indultam ki, mivel alapvetően a topik kártyái bírják, legalábbis az erősebbek biztosan FHD-n, megfelelő CPU mellett.
-
Speed®
titán
válasz
Cseri0058 #39064 üzenetére
Köztes megoldásként ott vannak a 34"/3440x1440/100Hz panelek, de ahhoz is combosabb vas kell a natívban játszadozáshoz. Tartalomfogyasztásra nyilván elég a géped, játékokban meg élhető az 1080P upscale, ha nem pixelvadász címekkel tolod, a nagyobb kép hozzáadott élmény lesz.
-
lacus83
senior tag
válasz
Cseri0058 #38103 üzenetére
Arra a konfigurációra már Over kill. Tessék fejleszteni.
Ryzen már bagó, ram sem drága, belépő alaplap is kiszolgál egy kisebb ryzent.
Nem erőltetném gép fejlesztés nélkül a nagyobb monitort.
Persze mindenki arra költ amire akarAhogy a kolléga említette BB topik, Alza topik vga kuponos dolgokkal.Ott több lesz az infó, és ott az Off sem Off.
A kuponnal vásárolt vgakkal persze go ide vissza -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cseri0058 #26358 üzenetére
Hát, nem tudom, hogy lehet megoldani a beváltást. Ugye annó ezt úgy oldotta meg az nvidia, hogy csak experience-en keresztül lehetett beváltani a kupont, ami ellenőrizte, hogy a megfelelő kártya van-e a gépedben. Az AMD-nél erre elvileg nincs ilyen, ott a weblapon kell, de nem tudom, ellenőrzi-e a gépet valamilyen úton módon, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest